Sony CMT-G2BNiP User Manual [fi]

Micro HI-FI
Alkutoimet
Component System
Käyttöohjeet
Verkkoyhteydet
Toiminnot
Lisätietoja
Vianmääritys
CMT-G2NiP/G2BNiP
VAROITUS
Älä peitä laitteen ilmanvaihtoaukkoja esimerkiksi sanomalehdellä, liinalla tai verhoilla, jotta tulipalon vaara voidaan välttää. Älä myöskään aseta avotulta, kuten palavaa kynttilää, laitteen päälle.
Tulipalojen ja sähköiskujen välttämiseksi älä altista laitetta nesteroiskeille äläkä aseta laitteen päälle nesteellä täytettyjä esineitä, kuten maljakkoja.
Laite irrotetaan verkkovirtalähteestä poistamalla pistoke pistorasiasta. Laite tulee siksi kytkeä helposti käsiteltävään pistorasiaan. Jos laite toimii tavallisesta poikkeavalla tavalla, irrota pistoke pistorasiasta välittömästi.
Älä asenna laitetta suljettuun tilaan, kuten kirjahyllyyn tai suljettuun kaappiin.
Älä altista akkua/paristoja tai akun/ pariston sisältävää laitetta lämmönlähteille, kuten suoralle auringonvalolle tai tulelle.
Laitetta ei ole irrotettu verkkovirrasta niin kauan kuin se on kytketty pistorasiaan, vaikka itse laitteen virta olisi katkaistu.
HUOMIO
Optisten laitteiden käyttäminen tämän tuotteen kanssa voi vahingoittaa silmiä.
Tämä laite on LUOKAN 1 LASERLAITE. Tämä merkintä on laitteen takapinnalla.
Australiassa asuvat asiakkaat
Tämä laite tulee asentaa ja sitä tulee käyttää siten, että käyttäjän kehon ja säteilylähteen välillä on vähintään 20 cm tilaa (ei koske raajoja: käsiä, ranteita, jalkateriä tai nilkkoja).
Euroopassa asuvat asiakkaat
Tietokoneen ja/tai oheislaitteiden liittämiseen on käytettävä asianmukaisesti suojattuja ja maadoitettuja kaapeleita ja johtoja.
Liiallinen äänenpaine kuulokkeista voi vaurioittaa kuuloa.
Huomautus asiakkaille: seuraavat tiedot koskevat ainoastaan laitteita, joita myydään EU:n direktiivejä noudattavissa maissa.
Tämän tuotteen valmistaja on Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku, Tokio, 108-0075 Japani. Sähkömagneettista yhteensopivuu tta ja tuoteturvallisuutta koskevissa asioissa valtuutettu edustaja on Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Saksa. Huoltoa ja takuuta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä erillisissä huolto­ja takuuasiakirjoissa mainittuihin osoitteisiin.
Sony Corp. ilmoittaa täten, että tämä laite vastaa direktiivin 1999/5/EY olennaisia vaatimuksia ja muita asiaankuuluvia määräyksiä. Lisätietoja on seuraavassa URL-osoitteessa: http://www.compliance.sony.de/
Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi seuraavissa maissa: AT, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FI, FR, GB, GR, HU, IE, IT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SK
Asiakkaat, jotka käyttävät tätä laitetta seuraavissa maissa:
Norja:
Tämän radiolaitteen käyttö ei ole sallittua sillä maantieteellisellä alueella, joka sijaitsee 20 kilometrin säteellä Huippuvuorten Ny-Alesundin keskustasta Norjassa.
Ranska:
Tämän Micro Hi-FI Component System -järjestelmän WLAN­toimintoa tulee käyttää ainoastaan sisätiloissa. Tämän Micro Hi-FI Component System -järjestelmän minkään WLAN-toiminnon käyttäminen ulkotiloissa on kielletty Ranskan alueella. Varmista, että tämän Micro Hi-FI Component System ­järjestelmän WLAN-toiminto on poistettu käytöstä, ennen kuin järjestelmää käytetään ulkotiloissa. (ART-päätös 2002-1009 ja siihen lisätty ART-päätös 03-908, joka liittyy radiotaajuuksien käyttörajoituksiin).
Italia:
RLAN-verkon käytöstä on säädetty – yksityisessä käytössä
lainsäädöksellä 1.8.2003, nro 259 (Sähköisen kommunikaation säännöstö). Erityisesti artikla 104 ilmoittaa, milloin vaaditaan yleisen valtuutuksen saaminen ennen käyttöä, ja artikla 105 ilmoittaa, milloin vapaa käyttö on sallittu.
– RLAN-verkon käytön sallimisesta
suurelle yleisölle telekommunikaatioverkkojen ja ­palvelujen osalta ministeriön säädöksellä 28.5.2003 ja siihen kuuluvalla lisäyksellä sekä sähköisen kommunikaation säännöstön artiklalla 25 (yleinen valtuutus elektronisille kommunikaatioverkoille ja ­palveluille).
FI
2
Käytöstä poistettujen sähkö- ja elektroniikkalai tteiden
hävittäminen (sovellettavissa Euroopan unionissa ja muissa Euroopan maissa, joissa on erilliset keräysjärjestelmät)
Symboli, joka on merkitty tuotteeseen tai sen pakkaukseen, osoittaa, että tätä tuotetta ei saa käsitellä talousjätteenä. Sen sijaan laite on toimitettava sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä huolehtivaan kierrätys- ja keräyspisteeseen. Huolehtimalla laitteen asianmukaisesta kierrätyksestä voit auttaa estämään mahdollisia ympäristö- ja terveyshaittoja, joita muuten voi aiheutua laitteen epäasianmukaisesta käsittelystä. Materiaalien kierrätys säästää luonnonvaroja. Lisätietoja tämän tuotteen kierrättämisestä saat paikalliselta ympäristöviranomaiselta, jätehuoltokeskuksesta tai liikkeestä, josta tuote on ostettu.
Käytöstä poistettujen akkujen/ paristojen
hävittäminen (sovellettavissa Euroopan unionissa ja muissa Euroopan maissa, joissa on erilliset keräysjärjestelmät)
Tämä akussa/paristossa tai sen pakkauksessa oleva merkki tarkoittaa, että laitteen mukana toimitettua akkua/paristoa ei saa käsitellä kotitalousjätteenä. Tietyissä akuissa/paristoissa tätä symbolia voidaan käyttää yhdessä kemikaalia ilmaisevan symbolin kanssa. Akkuun/paristoon on lisätty elohopean (Hg) tai lyijyn (Pb) kemialliset merkit, jos akku/paristo sisältää enemmän kuin 0,0005 % elohopeaa tai enemmän kuin 0,004 % lyijyä. Huolehtimalla akkujen/paristojen asianmukaisesta kierrätyksestä voit auttaa estämään mahdollisia ympäristö- ja terveyshaittoja, joita muuten voi aiheutua akun/pariston epäasianmukaisesta käsittelystä. Materiaalien kierrätys säästää luonnonvaroja. Jos tuotteen turvallisuus, toimivuus tai tietojen säilyminen edellyttävät kiinteää akkua, akun vaihto on annettava koulutetun huoltohenkilöstön tehtäväksi. Voit varmistaa akun/pariston asianmukaisen käsittelyn toimittamalla sen käyttöiän loputtua sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä huolehtivaan kierrätys- ja keräyspisteeseen. Muiden akkujen/paristojen osalta tarkista käyttöohjeesta, miten akku/ paristo irrotetaan tuotteesta turvallisesti. Toimita akku/paristo käytöstä poistettujen akkujen kierrätyksestä huolehtivaan kierrätys- ja keräyspisteeseen. Lisätietoja tämän tuotteen tai akun/ pariston kierrättämisestä saat paikalliselta ympäristöviranomaiselta, jätehuoltokeskuksesta tai liikkeestä, josta tuote on ostettu.
FI
3

Ennen järjestelmän käyttöä

Tietoja tekijänoikeussuojauksesta
Musiikkisisältöä ei saa käyttää ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Ainoastaan käyttö omaan henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua.
Tietoja tässä oppaassa käytetyistä kuvista
Tässä oppaassa käytetyt kuvat ja näytöt saattavat poiketa todellisista näytöistä. Toimintojen kuvaamiseksi tässä oppaassa on käytetty kuvia tietystä mallista, joka saattaa sisältää erilaisia toimintoja.
Tämän oppaan käyttäminen
Tässä oppaassa kuvataan pääasiassa laitteen käyttöä kaukosäätimen painikkeiden avulla. Samoja toimintoja voi myös käyttää pääyksikössä olevilla painikkeilla, joilla on samat tai samantapaiset nimet.
Tietoja Internet-yhteyden kautta käytettävissä olevista palveluista
Huomaa, että Internet-pohjaisia palveluita saatetaan muuttaa tai ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä huomautusta.
Sony korjaa järjestelmän normaalin käytön aikana ilmenneet toimintahäiriöt tämän järjestelmän rajoitetussa takuussa määritettyjen ehtojen mukaisesti. Sony ei kuitenkaan vastaa mistään seuraamuksista, jotka aiheutuvat toiston epäonnistumisesta vaurioituneella tai viallisesti toimivalla järjestelmällä.
FI
4

Sisällys

Alkutoimet
Ennen järjestelmän käyttöä................................................................................................. 4
Järjestelmän ominaisuudet................................................................................................. 8
Musiikin toistaminen useista lähteistä ....................................................................... 8
Järjestelmän käyttäminen DLNA-yhteensopivien laitteiden kanssa..................... 8
Musiikin suoratoistaminen iTunesista AirPlay-toiminnon avulla ........................... 9
Toimitettujen varusteiden tarkastaminen ...................................................................10
Osat ja painikkeet..................................................................................................................11
Pääyksikkö ...................................................................................................................11
Kaukosäädin ................................................................................................................12
Merkkien kirjoittaminen ............................................................................................14
Valikon/luettelon käyttö............................................................................................ 15
Laitteen, kaukosäätimen ja kaiuttimien valmisteleminen...................................... 16
Antennien, kaiutinjohtojen ja virtajohdon kytkeminen ........................................16
Kaukosäätimen käyttäminen .................................................................................... 18
Kaiutintassujen kiinnittäminen................................................................................. 18
iPhone-/iPod-laitteen käyttäminen .........................................................................19
Langattoman lähiverkkoantennin asettaminen .................................................... 19
Perusasetusten tekeminen................................................................................................ 20
Virran kytkeminen järjestelmään..............................................................................20
Kellonajan asettaminen .............................................................................................20
Automaattisen valmiustilatoiminnon poistaminen käytöstä...............................21
Verkkoyhteydet
Järjestelmän yhdistäminen kotiverkkoon.................................................................... 22
Kotiverkon langattoman lähiverkkoympäristön tarkistaminen ...........................23
Tukiaseman hakeminen ja langattoman verkon määrittäm inen
(tukiaseman hakumenetelmä)
Langattoman verkon määrittäminen WPS-toimintoa tukevan
tukiaseman avulla
Kiinteän verkon määrittäminen ................................................................................26
...........................................................................23
.................................................................................................25
FI
5
Toiminnot
CD/MP3-levyn toistaminen ...............................................................................................28
Radion kuunteleminen .......................................................................................................30
iPod- tai iPhone-laitteen kuunteleminen .....................................................................33
USB-laitteessa olevan tiedoston toistaminen .............................................................34
Palvelimeen tallennetun äänisisällön kuunteleminen ............................................ 36
Musiikkipalvelujen kuunteleminen................................................................................ 42
PARTY STREAMING -toiminnon käyttämine ................................................................45
AirPlay-toiminnon käyttäminen ......................................................................................47
Ohjelmiston päivittäminen ...............................................................................................49
Äänisisällön kuunteleminen ulkoisesta komponentista .........................................50
Toistotilojen käyttäminen.................................................................................................. 51
Kohteiden hakeminen hakusanalla ................................................................................53
Radioaseman virittäminen ........................................................................................ 30
Radioasemien esivalinta ............................................................................................31
DAB -aloitushaun tekeminen manuaalisesti ...........................................................31
Palvelimen määrittäminen ........................................................................................36
Palvelimeen tallennetun äänisisällön toistaminen ................................................40
Asemien esiasettaminen ............................................................................................43
Musiikkipalveluvalikoimasta nauttiminen ..............................................................44
PARTY-toiston käynnistäminen ................................................................................45
PARTY-toistoon liittyminen .......................................................................................46
Toistuva toisto .............................................................................................................51
Toistaminen satunnaisessa tai ohjelmoidussa järjestyksessä...............................52
Oman ohjelman luominen ........................................................................................52
Lisätietoja
FI
6
Verkkotoimintoihin liittyvien toimintojen määrittäminen .................................... 54
Verkkoasetusten tarkistaminen ................................................................................54
Verkon valmiustilan määrittäminen......................................................................... 54
Automaattisen käyttöoikeuden määrittäminen .................................................... 55
PARTY STREAMING -toiminnon määrittäminen .....................................................56
Laitteen nimeäminen uudelleen ..............................................................................56
Ääniasetusten muuttaminen............................................................................................ 57
Basso- ja diskanttiäänen säätäminen .......................................................................57
Ajastimien käyttäminen ..................................................................................................... 58
Uniajastimen käyttäminen ........................................................................................ 58
Toistoajastimen käyttäminen ...................................................................................59
Näyttöasetusten muuttaminen .......................................................................................60
Vianmääritys
Vianmääritys........................................................................................................................... 61
Ilmoitukset...................................................................................................................68
Varotoimet/Tekniset tiedot
Varotoimet.............................................................................................................................. 70
Tekniset tiedot .......................................................................................................................72
Järjestelmän kanssa yhteensopivat iPod-/iPhone-mallit........................................ 75
Sanasto.....................................................................................................................................76
Hakemisto ...............................................................................................................................78
FI
7

Järjestelmän ominaisuudet

Ulkoinen komponentti
CD
iPod/iPhoneUSB-laite
Palvelin
Internetin musiikkipalvelut
FM/AM/DAB*
Järjestelmä
Äänen suoratoisto/ PARTY STREAMING
Järjestelmä

Musiikin toistaminen useista lähteistä

Voit kuunnella musiikkia useista valtavia määriä musiikkisisältöä sisältävistä äänilähteistä. Järjestelmässä on käytettävissä seuraavat äänilähteet.
* DAB-toiminto on saatavilla vain mallissa CMT-G2BNiP.

Järjestelmän käyttäminen DLNA-yhteensopivien laitteiden kanssa

Tämä järjestelmä noudattaa DLNA-standardia. Voit kuunnella musiikkia useilla eri tavoilla käyttämällä järjestelmää yhdessä muiden DLNA-yhteensopivien laitteiden kanssa. Kun järjestelmä yhdistetään muihin DLNA-laitteisiin, voit kuunnella palvelimeen tallennettua äänisisältöä, vaikka laitteet olisi sijoitettu eri huoneisiin. Järjestelmässä on myös PARTY STREAMING -toiminto, jonka avulla äänisisältöä voi toistaa useissa PARTY STREAMING -toimintoa* tukevissa laitteissa samanaikaisesti (sivu 45). Voit käyttää kaikkia järjestelmän käytettävissä olevia toimintoja PARTY STREAMING -toiminnon äänilähteenä.
* Saatavilla olevat PARTY STREAMING -yhteensopivat laitteet voivat vaihdella maan tai alueen mukaan. Lisätietoja
saatavilla olevista laitteista saat lähimmältä Sony-jälleenmyyjältä.
Tietoja DLNA-standardista
DLNA on lyhenne sanoista Digital Living Network Alliance. Se on ohjeita ja vaatimuksia (DLNA-vaatimukset) luova organisaatio. DLNA on myös menetelmä, jolla samassa rakennuksessa olevat laitteet voivat jakaa digitaalista sisältöä (kuten musiikkia ja kuvia) kotiverkon avulla.
FI
8
Musiikin suoratoistaminen iTunesista AirPlay-toiminnon
PC
iPhone/iPod touch/iPad
avulla
Langattomassa verkossa voit toistaa tällä järjestelmällä iOS-laitteiden (kuten iPhone, iPod touch tai iPad) tai PC-tietokoneen iTunes-kirjaston äänisisältöä.
FI
9

Alkutoimet

Euroopan mallit (lukuun ottamatta Britannian mallia)
Britannian malli
Australian malli

Toimitettujen varusteiden tarkastaminen

Kaukosäädin (1)
R6-paristot (AA-koko) (2)
Verkkovirtajohto (1)
Kaiutintassut (8)
FM-johtoantenni (1)*
AM-kehäantenni (1)
DAB-johtoantenni (1) (vain CMT-G2BNiP)*
Käyttöohjeet (tämä käyttöopas) (1)
Tässä oppaassa kuvataan yksityiskohtaisesti laitteen asetuksia, toimintoja ja verkkoyhteyden muodostamista. Oppaassa on myös järjestelmän turvalliseen käyttöön liittyvistä varotoimista.
Pika-asennusopas (1)
Tässä oppaassa kerrotaan verkkoyhteyden määrittämisestä ja verkkoyhteyden kanssa käytettävien toimintojen käyttämisestä.
FI
10
Kaiutinjohdot (2)
* Antenniliittimen muoto saattaa poiketa kuvatusta
maan ja alueen mukaan.
Jos jokin varuste puuttuu tai on vaurioitunut, ota yhteyttä lähimpään Sony-jälleenmyyjään.

Osat ja painikkeet

Pääyksikkö

A I/1 (virta) -painike
Kytkee tai katkaisee järjestelmän virran (sivu 20).
B STANDBY-ilmaisin
Seuraavat värit ilmoittavat järjestelmän virran tilasta.
Väri Järjestelmän
tila
Vihreä Käytössä Käytössä/
Keltainen Ei käytössä Käytössä
Punainen Ei käytössä Ei käytössä
C Näyttöikkuna
Lisätietoja näytön sisällöstä on sivulla 60.
D Z -painike
Avaa tai sulkee levykelkan (sivu 28).
E NX (toisto/tauko) -painike
Aloittaa tai keskeyttää toiston.
Verkon valmiustila
ei käytössä
F TUNE +/– -painikkeet
Virittää halutun aseman.
./> (siirry taaksepäin/siirry eteenpäin) -painikkeet
Valitsee kappaleen tai tiedoston.
m/M (hae taaksepäin/hae eteenpäin)
-painikkeet
Hakee kohdan kappaleesta tai tiedostosta.
M/m -painikkeet
Valitsee kohteen näytössä olevasta luettelosta.
ENTER-painike
Vahvistaa valitun kohteen tai asetuksen.
G OPTIONS-painike
Tuo näkyviin asetusvalikon (sivu 39). Valikkokohteen vaihtelevat valitun toiminnon mukaan.
H BACK-painike
Palaa edelliseen näyttöön.
I Levykelkka
Käytetään levyn asettamiseen (sivu 28).
(USB) -liitäntä
J
Käytetään yhteensopivan USB-laitteen liittämiseen (sivut 34, 35).
Alkutoimet
11
FI
K PHONES -liitin
Käytetään kuulokkeiden liittämiseen.
L BASS/TREBLE-säädin M FUNCTION-säädin
Valitsee toiminnon (sivu 29).

Kaukosäädin

N VOLUME-säädin
Käytetään äänenvoimakkuuden säätämiseen.
O Etäanturi P x (pysäytys) -painike
Pysäyttää toiston.
A DISPLAY-painike
Tuo näkyviin tietoja, kuten kappaleen tai kellon aikatiedot (sivut 21, 31, 41, 43, 60). Salaa ja näyttää suojausavaimen (sivu 24).
B SLEEP-painike
Asettaa tai vahvistaa uniajastimen asetukset (sivu 58).
C Toiminnon valintapainikkeet
• HOME NETWORK -painike (sivut 23, 25, 25, 27, 40, 54, 55, 56)
• MUSIC SERVICES-painike (sivut 42, 43, 44)
• AirPlay-painike (sivu 47)
• USB-painike (sivut 34, 52)
• CD-painike (sivut 28, 52)
• TUNER-painike (sivut 30, 31)
•FUNCTION +/– -painike
D PLAY MODE -painike
Valitsee toistotilan (sivut 28, 34, 41, 52).
REPEAT-painike
Toistaa levyn, USB-laitteen tai yksittäisen kappaleen tai tiedoston toistuvasti (sivut 28, 34, 41, 51).
12
FI
E Numero-/tekstipainikkeet*
Valitsee vastaavaan aseman numeron (sivu 31). Valitsee halutun kirjaimen (ABC, DEF jne.), kirjoitetaan merkkejä (sivu 14, 15, 53).
CLEAR-painike
Poistaa kirjaimen (sivu 14). Poistaa ohjelmoidun kappaleen tai tiedoston (sivu 52).
(käänteinen)-painike
Kääntää numero-/tekstipainikkeisiin määritettyjen merkkien järjestyksen (sivu 14).
CHARACTER-painike
Valitsee merkkityypin (sivu 14).
F MEMORY -painike
Voit esiasettaa FM-asemia, DAB/DAB+
-asemia (vain CMT-G2BNiP) (sivu 31) tai musiikkipalveluita (sivu 43).
G M/m -painikkeet
Valitsee kohteen näytössä olevasta luettelosta (sivut 14, 15).
</, -painikkeet
Siirtää kohdistimen paikkaa, kun kirjoitetaan merkkejä (sivu 14). Valitsee edellisen tai seuraavan hakutuloksen, kun kohteita etsitään hakusanalla (sivu 53).
ENTER-painike
Vahvistaa valitun kohteen tai asetuksen (sivut 14, 15).
H BACK-painike
Palaa edelliseen näyttöön.
I ./> -painikkeet
Siirtyy kappaleen alkuun (sivut 31, 33, 41, 52). Valitsee kappaleen tai tiedoston (sivut 28, 34).
+/– -painikkeet
Valitsee radioaseman (sivut 30, 31).
(kansio) +/– -painikkeet
Valitsee kansion (sivut 28, 34, 52).
J Ohjauspainikkeet
Käytetään kaikki toiminnoissa perustoimintojen tekemiseen.
X (tauko) -painike (sivut 28, 33, 34, 41)
x (pysäytys) -painike (sivut 28, 30, 34, 41)
N (toisto) -painike* (sivut 28, 33, 34, 41,
51, 52)
m/M (hae taaksepäin/hae eteenpäin)
-painikkeet (sivut 28, 33, 34)
K PARTY-painike
Ohjaa PARTY STREAMING -toimintoa. Käynnistä tai lopeta PARTY pitämällä painiketta painettuna (sivut 45, 46).
L Z (AVAA/SULJE) -painike
Avaa tai sulkee levykelkan (sivu 28).
M ?/1 (virta) -painike
Kytkee tai katkaisee järjestelmän virran (sivut 20, 59).
N FM MODE -painike
Valitsee FM-vastaanottotilan (monauraalinen tai stereo) (sivu 31).
O TUNING MODE -painike
Valitsee viritystilan (sivut 30, 31).
P ALPHABET SEARCH -painike
Kohteiden hakeminen hakusanalla (sivut 41, 43, 53).
Q TREBLE-painike
Säätää ääntä (sivu 57).
BASS-painike
Säätää ääntä (sivu 57).
R TIMER MENU-pa
inike
Tuo näkyviin ajastinvalikon (sivut 21, 59).
S MUTING-painike
Mykistää äänen tilapäisesti. Palauta ääni painamalla painiketta uudelleen.
T VOLUME +*/– -painikkeet
Käytetään äänenvoimakkuuden säätämiseen (sivut 33, 50, 59).
U OPTIONS-painike
Tuo näkyviin asetusvalikon (sivut 15, 23, 25, 25, 27, 31, 34, 40, 41, 43, 54, 55, 56). (Käytettävissä vain, kun DAB-, USB-, Home Network- tai Music Service -toiminto on valittuna.)
* Tähti (*) osoittaa painikkeet, joissa on kosketuspiste
(numero 5 -painike, VOLUME + -painike ja N (toisto) -painike).
Alkutoimet
13
FI

Merkkien kirjoittaminen

Numero-/
tekstipainikkeet
Merkkejä on kirjoitettava joidenkin asetustoimintojen, kuten verkkoasetusten määrittämisen, aikana. Lisätietoja käytettävissä olevista merkeistä on kohdassa Käytettävissä olevien merkkien luettelo (sivu 15).
Esimerkkinäyttö hakusanan kirjoittamisesta kohteen etsimistä varten:
AKohdistin (nykyinen sijainti) BLopetusmerkki osoittaa merkkijonon loppupään. CKohdistimen nykyinen sijainti/kirjoitettujen merkkien määrä DMerkkityyppi
2
Valitse haluamasi merkki painamalla sitä vastaavaa numero-/ tekstipainiketta.
Paina painikkeita (ABC, DEF jne.) toistuvasti, kunnes haluttu merkki tulee näkyviin. Jos haluat lisätä välimerkin (kuten ! tai ?) tai muita merkkejä (kuten # tai %), valitse merkkityyppi abc tai ABC ja paina sitten numero-/tekstipainiketta 0 tai 1 toistuvasti.
3
Tallenna merkkijono painamalla ENTER.
Muut toiminnot
Kun haluat Toimi seuraavasti:
Poistaa juuri kirjoitetun merkin.
Kääntää numero-/ tekstipainikkeisiin määritettyjen merkkien järjestyksen.
Palauttaa edellisen tilan.
Siirtää kohdistinta. Siirrä kohdistinta
Paina CLEAR.
Paina . Esimerkiksi painikkeen 2 painaminen toistuvasti näyttää normaalisti merkit järjestyksessä A, B, C ja 2, mutta tämän painikkeen painaminen vaihtaa merkit järjestykseen 2, C, B ja A.
Paina BACK.
vasemmalle tai oikealle painamalla </,. Siirrä kohdistin merkkijonon alkuun tai loppuun painamalla M/m -painiketta.
FI
14
1
Valitse haluamasi merkkityyppi painamalla CHARACTER -painiketta toistuvasti.
Aina kun painat painiketta, merkin tyyppi vaihtuu järjestyksessä abc (pienet kirjaimet) t ABC (isot kirjaimet) t 123 (numerot).
Käytettävissä olevien merkkien luettelo
Seuraavassa taulukossa näkyy merkit ja numerot, joita voi kirjoittaa kussakin merkkityypissä (abc, ABC tai 123). Voit tarkistaa, mitkä merkit, numerot ja symbolit on määritetty mihinkin numero-/tekstipainikkeeseen.
Numero-/ tekstipainike
1 . , ! @ ´ ` : ; ( )
2a b c 2A B C 22
3 d e f 3 D E F 3 3
4g h i 4G H I 44
5j k l 5J K L 55
6 m n o 6 M N O 6 6
7 p q r s 7 P Q R S 7 7
8 t u v 8 T U V 8 8
9 w x y z 9 W X Y Z 9 9
0
abc ABC 123
[ ] { } < > 1
/ \ | – ~ = _ + # $ % & ^ “ * ? (välilyönti) 0
. , ! @ ´ ` : ; ( ) [ ] { } < > 1
/ \ | – ~ = _ + # $ % & ^ “ * ? (välilyönti) 0
1
0
2
Muut toiminnot
Kun haluat Toimi seuraavasti:
Selata näyttöä. Pidä M/m -painiketta
Palata edelliseen valikkotasoon.
Keskeyttää valikon käytön.

Valikon/luettelon käyttö

Valikossa tai luettelossa näkyvät kohteet vaihtelevat asetuskohteen ja valitun äänilähteen mukaan.
A Asetuksen nimi tai toiminnon nimi B Nykyinen valittu kohde C Osoittaa, että nykyisen tason alapuolella on lisää tasoja
Paina ENTER.
Valittu kohde otetaan käyttöön tai suoritetaan. Toista vaiheet 1 ja 2, jos valikon tai luettelon seuraava taso tulee näkyviin.
painettuna.
Paina BACK.
Paina OPTIONS.
Alkutoimet
1
Kun asetusvalikko tai luettelo on näkyvissä, valitse haluttu kohde painamalla M/m -painiketta.
15
FI
Laitteen, kaukosäätimen ja kaiuttimien
VAROITUS
ÄLÄ liitä virtajohtoa seinäpistorasiaan, ennen kuin kaikki liitännät on kytketty.
1 2
3
4
5
tai
tai
Musta
valmisteleminen

Antennien, kaiutinjohtojen ja virtajohdon kytkeminen

A Pistorasiaan B Kehäantenni C FM-johtoantenni (Suorista se vaakasuuntaan.) D Liitä ruskea puoli. E 75 ohmin koaksiaalikaapeli, jossa on F-tyypin urosliitin (lisävaruste)
(vain CMT-G2BNiP)
FI
16
F Ulkoiseen DAB-antenniin (lisävaruste) (vain CMT-G2BNiP) G DAB-johtoantenni (Suorista se vaakasuoraan.) (vain CMT-G2BNiP) H Liitä valkoinen puoli. I Vasempaan kaiuttimeen J Oikeaan kaiuttimeen
Liitä FM-johtoantenni.
FM-johtoantenni
tai
DAB-johtoantenni
tai
Musta
1
Etsi sijainti ja suuntaus, jotka tuottavat hyvän vastaanoton, ja liitä antenni. Varmista, että antenni on suoristettu täyteen pituuteensa.
Liitä DAB-johtoantenni
3
(vain CMT-G2BNiP).
Varmista, että antenni on suoristettu täyteen pituuteensa.
Alkutoimet
Pidä antenni loitolla kaiutinjohdoista ja virtajohdosta välttääksesi kohinan vastaanoton. Liitä laite ulkoiseen antenniin vastaanoton parantamiseksi 75 ohmin koaksiaalikaapelilla (lisävaruste).
Liitä AM -kehäantenni.
2
Etsi sijainti ja suuntaus, jotka tuottavat hyvän vastaanoton, ja liitä antenni. Varmista, että antenni on suoristettu täyteen pituuteensa.
Pidä antenni loitolla kaiutinjohdoista ja virtajohdosta välttääksesi kohinan vastaanoton.
Liitä ulkoinen DAB-antenni 75 ohmin koaksiaalikaapelilla, jossa on F-tyypin urosliitin (lisävaruste), jotta saat paremman DAB/DAB+ -lähetyksen äänenlaadun.
Liitä kaiutinjohdot.
4
Huomautus
Poista ensin kaiutinjohdon päähän kiinnitetty suojus.
Liitä kaiutinliittimet laitteen SPEAKERS
-liittimiin.
17
FI
Liitä kaiutinjohtojen toinen pää kaiuttimien
Musta #
liittimiin.
Kytke virtajohto pistorasiaan.
5
Laitteen STANDBY-ilmaisin syttyy.
VAROITUS
ÄLÄ liitä virtajohtoa seinäpistorasiaan, ennen kuin kaikki muut liitännät on kytketty.
Kun käytetään kiinteää lähiverkkoyhteyttä
Liitä (lähiverkon) verkkokaapeli (lisävaruste) NETWORK -liitäntään. Lisätietoja on kohdassa Kiinteän verkon määrittäminen (sivu 26).

Kaukosäätimen käyttäminen

Irrota paristotilan kansi irti ja aseta kaksi (AA-kokoista) R6-paristoa paikalleen E -puoli edellä siten, että napaisuus vastaa merkintöjä.
Huomautuksia kaukosäätimen käytöstä
Paristot kestävät normaalikäytössä noin puoli vuotta.
Älä sekoita vanhoja ja uusia paristoja keskenään äläkä
käytä eri tyyppisiä paristoja yhdessä.
Jos kaukosäädintä ei käytetä pitkään aikaan, irrota
paristot, jotta vältyt paristovuodon ja korroosion aiheuttamilta vahingoilta.

Kaiutintassujen kiinnittäminen

Kiinnitä kaiutintassut kaiuttimien pohjaan liukumisen estämiseksi.
18
FI

iPhone-/iPod-laitteen käyttäminen

Liitä iPod-/iPhone (USB) -liitäntään iPod-/ iPhone-laitteen mukana toimitetulla USB
-kaapelilla.

Langattoman lähiverkkoantennin asettaminen

Kun käytetään langatonta yhteyttä, aseta laitteen takana oleva langattoman yhteyden antenni pystyasentoon.
Alkutoimet
Langattoman lähiverkon signaalinvoimakkuuden ilmaisinta koskeva huomautus
syttyy, kun järjestelmään on kytketty virta ja langaton lähiverkkoyhteys tukiasemaan on muodostettu. Tarkista langattoman lähiverkon signaalin vastaanottotila. Mitä enemmän palkkeja on näkyvissä, sitä voimakkaampi signaali.
19
FI

Perusasetusten tekeminen

Kun järjestelmään kytketään virta ensimmäisen kerran ostamisen jälkeen, tietyt perusasetukset on määritettävä.

Virran kytkeminen järjestelmään

Network Standby - “Off ” (tehdasasetus)
Tämä valmiustila kuluttaa vähemmän virtaa kuin silloin, kun verkon valmiustilan asetuksena on On. Toisaalta järjestelmän käytön jatkaminen kestää pidempään, kun virta kytketään uudelleen.
Network Standby - “On”
Tässä valmiustilassa järjestelmä on yhteydessä verkkoon ja pysyy osittain käynnissä, jotta se voi jatkaa toimintoja nopeasti, kun sitä ohjataan verkon kautta tai kun virta kytketään uudelleen. Lisätietoja verkon valmiustilan määrittämisestä on kohdassa Verkon valmiustilan määrittäminen (sivu 54).
DAB/DAB+-radioaseman vastaanottaminen (vain CMT-G2BNiP)
Kun järjestelmä käynnistetään ensimmäisen kerran sen hankkimisen jälkeen, DAB -aloitushaku käynnistyy automaattisesti ja laite tallentaa luettelon saatavilla olevista palveluista. Älä paina mitään laitteen tai kaukosäätimen painiketta DAB -aloitushaun aikana. Jos painikkeita painetaan, haku keskeytyy, eikä palveluluetteloa välttämättä luoda oikein. Voit käynnistää DAB -aloitushaun manuaalisesti toimimalla kohdan DAB -aloitushaun tekeminen manuaalisesti (sivu 31) ohjeiden mukaisesti.
Paina ?/1 (virta).
Järjestelmä käynnistyy ja STANDBY -ilmaisin muuttuu vihreäksi.
Virran katkaiseminen järjestelmästä
Paina ?/1 (virta). Järjestelmän virta katkeaa ja STANDBY -ilmaisin muuttuu punaiseksi. Kun verkon valmiustilan asetuksena on On, STANDBY -ilmaisin muuttuu keltaiseksi ja kello tulee näkyviin näyttöön.
FI
20

Kellonajan asettaminen

Kellonaika on asetettava oikein ajastintoiminnon käyttämistä varten.
Kytke virta järjestelmään painamalla
1
?/1 (virta).
Valitse kellonajan asetustila
2
painamalla TIMER MENU.
Jos PLAY SET? vilkkuu, valitse CLOCK SET? painamalla M/m -painikkeita ja paina sitten ENTER.
Aseta tunnit painamalla M/m
3
-painiketta toistuvasti ja paina sitten ENTER.
Aseta minuuttilukema tekemällä
4
samat toimet.
Kellon näyttäminen
Paina DISPLAY, kun järjestelmän virta on katkaistu. Kello on näkyvissä noin 8 sekuntia.
Huomautuksia
Jos Network Standby -asetuksena on On ja järjestelmän
virta on katkaistu, kello näkyy näytössä.
Kellonajan asetus katoaa, jos virtajohto irrotetaan tai jos
sähkökatko tapahtuu.
Huomautuksia
AUTO STANDBY tulee näkyviin 2 minuuttia ennen
järjestelmän siirtymistä valmiustilaan.
Automaattinen valmiustilatoiminto ei toimi
viritintoiminnon (FM/AM/DAB) kanssa, vaikka se olisi otettu käyttöön.
Järjestelmä ei välttämättä siirry valmiustilaan
automaattisesti seuraavissa tapauksissa:
äänisignaali havaitaanääniraitoja tai tiedostoja toistetaanesiasetettu toistoajastin tai uniajastin on käytössä.
Alkutoimet

Automaattisen valmiustilatoiminnon poistaminen käytöstä

Tässä järjestelmässä on automaattinen valmiustilatoiminto. Järjestelmä siirtyy automaattisesti valmiustilaan noin 30 minuutin kuluttua, jos mitään toimintoa ei käytetä tai äänisignaalia lähetetä. Automaattinen valmiustilatoiminto on oletusarvoisesti käytössä. Poista automaattinen valmiustilatoiminto käytöstä laitteen painikkeiden avulla.
Pidä ?/1 painettuna, kun järjestelmän virta on kytketty, kunnes AUTO STANDBY OFF tulee näkyviin.
Toiminnon ottaminen käyttöön
Toista sama toimenpide, kunnes AUTO STANDBY ON tulee näkyviin.
21
FI

Verkkoyhteydet

Millaista yhteyttä haluat käyttää (langatonta vai kiinteää) järjestelmän yhdistämiseen kotiverkkoon?
Langaton Kiinteä
Onko käytössä reititin tai modeemi, jossa on reititintoiminto?
Kyllä Ei
Onko käytössä langattoman lähiverkon reititin/ tukiasema?
Kyllä Ei
Tarvitset reitittimen.
Tarvitset langattoman lähiverkon reitittimen/ tukiaseman.
Aiotko käyttää WPS*1-asetusta järjestelmän yhdistämiseen kot iverkkoon?
Kyllä Ei
Käytä kiinteää yhteysmenetelmää (sivu 26).
Käytä tukiaseman hakumenetelmää (sivu 23).
Käytä WPS-toiminnon PIN-koodimenetelmää (sivu 25).
Käytä WPS-toiminnon painikemenetelmää (sivu 25).
Käytä manuaalista asetusmenetelmää (sivu 24).*
2
Mitä yhdistämismenetelmää aiot käyt tää, WPS
-toiminnon painikemenetelmää vai WPS-toiminnon PIN-koodimenetelmää?
PIN-
koodimenetelmä
Painikemenetelmä
*
2

Järjestelmän yhdistäminen kotiverkkoon

Tässä osiossa kerrotaan, miten järjestelmä yhdistetään kotiverkkoon. Voit yhdistää järjestelmän verkkoon langattoman tai kiinteän lähiverkon avulla. Tarkista yhteysmenetelmä alla olevasta kaaviosta. Tutustu kohtaan Kotiverkon langattoman lähiverkkoympäristön tarkistaminen (sivulla 23) ennen järjestelmän yhdistämistä langattomaan lähiverkkoon. Lisätietoja langattoman lähiverkon reitittimen/ tukiaseman tukemasta yhteysmenetelmästä on langattoman lähiverkon reitittimen/tukiaseman käyttöoppaassa.
*1WPS (Wi-Fi Protected Setup) on Wi-Fi Alliance luoma standardi, joka helpottaa langattoman verkon turvallista
määrittämistä.
*2Käytä manuaalista asetusmenetelmää, jos haluttu tukiasema ei löydy tukiaseman hakumenetelmän avulla.
Järjestelmän verkkoyhteyttä käyttävät toiminnot
Järjestelmä voi toistaa kotiverkossa olevaan palvelimeen (kuten tietokoneeseen) tallennettua äänisisältöä
(sivu 36).
Järjestelmä voi toistaa Internetin musiikkipalveluja (sivu 42).
FI
22
Internet
Langattoman lähiverkon reititin/ tukiasema
Palvelin
Tämä laite

Kotiverkon langattoman lähiverkkoympäristön tarkistaminen

Home Network-, Music Services-, AirPlay- ja PARTY STREAMING -toiminnot edellyttävät seuraavanlaista ympäristöä. Varmista käytössä oleva ympäristö etukäteen.
Kodin langaton lähiverkkoympäristö on oltava saatavilla. (Varmista, että käytössä on langattoman lähiverkon reititin.)
Palvelimena käytettävä laite (kuten tietokone) on yhdistettävä kodin langattomaan lähiverkkoon*.
Käytössä on oltava Internet-yhteys. (Jos haluat kuunnella musiikkipalveluita.)
* Lisätietoja palvelinlaitteista, jotka ovat yhteensopivia
tämän järjestelmän kanssa, on sivulla 36.
Voit valita langattoman yhteyden määrittämiseen käytetyn yhdistämismenetelmän: tukiaseman haku, WPS-yhteysmenetelmä (painikemenetelmä tai PIN-koodimenetelmä) tai manuaalinen asetusmenetelmä. Valitse käytössä olevan kotiverkon mukainen yhdistämismenetelmä käyttämällä apuna sivulla 22 olevaa kaaviota.
Huomautuksia
Varmista, ettei langatonta lähiverkkotoimintoa käytetä
lääkinnällisten laitteiden (kuten tahdistimien) lähellä eikä paikoissa, joissa langaton tietoliikenne on kielletty.
Ennen yhteyden muodostamista kotiverkkoon,
valmistele langattoman lähiverkon reititin/tukiasema. Lisätietoja on laitteen mukana toimitetussa käyttöoppaassa.
Kotiverkkoympäristön mukaan langattoman
lähiverkon reititin/tukiasema on ehkä määritetty niin, ettei yhteyttä voi muodostaa WPS-toiminnon avulla, vaikka laite olisi WPS-yhteensopiva. Lisätietoja langattoman lähiverkon reitittimen/tukiaseman yhteensopivuudesta WPS-toiminnon kanssa ja yhteyden muodostamisesta WPS-toiminnon avulla on langattoman lähiverkon reitittimen/tukiaseman käyttöoppaassa.
Yhteyden muodostaminen ei välttämättä onnistu,
jos järjestelmä ja langattoman lähiverkon reititin/ tukiasema sijaitsevat liian etäällä toisistaan. Siirrä laitteet tässä tapauksessa lähemmäksi toisiaan.

Tukiaseman hakeminen ja langattoman verkon määrittäminen (tukiaseman hakumenetelmä)

Voit määrittää langattoman verkon hakemalla tukiasemaa. Seuraavat tiedot on valittava tai annettava, kun verkko määritetään käyttämällä tätä yhdistämismenetelmää. Tarkista seuraavat tiedot etukäteen ja kirjoita ne alla oleville riveille.
Verkkonimi (SSID* verkon tunnistamiseen* vaiheessa 6.)
:
Verkon suojausavain (WEP-avain, WPA/ WPA2-avain), jos langaton kotiverkko on suojattu salauksella* vaiheessa 7.)
:
*1SSID (Service Set Identifier) -tunnuksen avulla
tunnistetaan tietty tukiasema.
*2Nämä tiedot saat langattoman lähiverkon reitittimessä/
tukiasemassa olevasta tarrasta, käyttöohjeesta, langattoman verkon asentaneelta henkilöltä tai Internet-palveluntarjoajan toimittamista tiedoista.
Lisätietoja valikkotoiminnoista ja merkkien kirjoittamisesta asennuksen aikana on kohdissa Valikon/luettelon käyttö (sivu 15) ja Merkkien kirjoittaminen (sivu 14).
Valitse toiminnoksi HOME NETWORK,
1
MUSIC SERVICES tai AirPlay.
Jos verkkoasetusten näyttö tulee näkyviin, siirry vaiheeseen 4. Jos verkkoasetusten näyttö ei tule näkyviin, paina OPTIONS -painiketta.
1
), jota käytetään
2
. (Tätä tarvitaan
2
. (Tätä tarvitaan
23
Verkkoyhteydet
FI
24
Valitse Network painamalla M/m
2
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
Valitse Settings painamalla M/m
3
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
Valitse Wireless LAN Settings
4
painamalla M/m -painikkeita ja paina sitten ENTER.
Jos Change Setting? tulee näkyviin, valitse OK ja paina sitten ENTER.
Valitse Access Point Scan painamalla
5
M/m -painikkeita ja paina sitten ENTER.
Järjestelmä aloittaa tukiasemien hakemisen ja näyttää luettelon enintään 20 saatavilla olevasta verkkonimestä (SSID).
Valitse haluttu verkkonimi (SSID)
6
M/m -painikkeilla ja paina sitten ENTER.
Suojausasetuksen näyttö tulee näkyviin.
Anna suojausavain (WEP-avain,
7
WPA/WPA2-avain) ja paina sitten ENTER.
Oletusarvoisesti suojausavain näkyy muodossa *****. Voit salata tai näyttää suojausavaimen painamalla DISPLAY
-painiketta toistuvasti. IP -asetusnäyttö tulee näkyviin.
Valitse IP-asetusnäytössä M/m
8
-painikkeilla Auto ja paina sitten ENTER.
Välityspalvelimen asetusnäyttö tulee näkyviin.
Kun käytössä on kiinteä IP-osoite
Valitse Manual kohdassa 8 ja paina sitten ENTER. IP-osoitteen syöttönäyttö tulee näkyviin. Anna arvot kohtiin IP Address, Subnet Mask, Default Gateway, Primary DNS ja Secondary DNS. Kun painat ENTER ­painiketta Secondary DNS -arvon antamisen jälkeen, välityspalvelimen asetusnäyttö tulee näkyviin.
FI
Valitse välityspalvelimen
9
asetusnäytössä M/m -painikkeilla Do Not Use ja paina sitten ENTER.
Vahvistusnäyttö tulee näkyviin.
Kun käytössä on välityspalvelin
Valitse Use kohdassa 9 ja paina sitten ENTER. Välityspalvelimen osoitteen syöttönäyttö tulee näkyviin. Määritä arvot kohtiin Proxy Address ja Port Number. Kun painat ENTER -painiketta Port Number -arvon määrittämisen jälkeen, vahvistusnäyttö tulee näkyviin.
Valitse OK painamalla M/m
10
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
Kun verkkoasetukset on määritetty, näyttöön tulee teksti Complete! ja -merkintä tulee näkyviin. Voit palata asetusvalikkoon painamalla ENTER. (Verkkoympäristön mukaan verkkoasetusten määrittäminen voi kestää jonkin aikaa.)
Määritä palvelimen asetukset.
11
Jotta voit kuunnella palvelimeen tallennettua äänisisältöä, palvelimen asetukset on määritettävä (sivu 36).
Vihje
Voit tarkistaa verkon tilan ja asetukset painamalla OPTIONS -painiketta ja valitsemalla sitten Network – Information – haluttu asetuskohde valikosta.
Huomautus
Jos verkkoa ei ole suojattu salauksella (suojausavaimen avulla), suojausasetuksen näyttö ei tule näkyviin vaiheessa 7.
Jos haluttu verkkonimi (SSID) ei löydy (manuaalinen asetusmenetelmä)
Voit kirjoittaa halutun verkkonimen (SSID) manuaalisesti, jos sitä ei näy luettelossa.
1
Valitse Manual Registration kohdan Tukiaseman hakeminen ja langattoman verkon määrittäminen (tukiaseman hakumenetelmä) (sivu 23) vaiheessa 5.
2
Valitse Direct Input painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
3
Langattoman lähiverkon reitittimen/ tukiaseman WPS
-painike
Anna verkkonimi (SSID) ja paina sitten ENTER.
4
Valitse haluttu suojausasetus M/m
-painikkeiden avulla ja paina sitten ENTER.
5
Tee kohdassa Tukiaseman hakeminen ja langattoman verkon määrittäminen (tukiaseman hakumenetelmä) (sivu 23) mainitut vaiheet 7–11.

Langattoman verkon määrittäminen WPS-toimintoa tukevan tukiaseman avulla

Langattoman verkon määrittäminen on helppoa WPS-toimintoa tukevan tukiaseman avulla. WPS-asetuksen voi tehdä käyttämällä painikemenetelmää tai PIN (Personal Identification Number) -koodimenetelmää.
Mikä on WPS (Wi-Fi Protected Setup)?
WPS on Wi-Fi Alliance luoma standardi, joka helpottaa langattoman verkon turvallista määrittämistä.
Langattoman verkon määrittäminen käyttämällä WPS-toiminnon painikemenetelmää
Voit määrittää langattoman yhteyden kätevästi WPS-toiminnolla yhdellä painikkeen painalluksella.
1
Valitse toiminnoksi HOME NETWORK, MUSIC SERVICES tai AirPlay.
Jos verkkoasetusten näyttö ei tule näkyviin, paina OPTIONS -painiketta.
2
Valitse Network painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
3
Valitse Settings painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
4
Valitse Wireless LAN Settings painamalla sitten ENTER.
Jos Change Setting? tulee näkyviin, valitse OK ja paina sitten ENTER.
5
Valitse WPS Push painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
6
Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja paina tukiaseman WPS -painiketta.
Viesti: Paina tukiaseman WPS -painiketta button 2 minuutin kuluessa
Kun verkkoasetukset on määritetty, näyttöön tulee teksti Complete! ja -merkintä tulee näkyviin. Voit palata asetusvalikkoon painamalla ENTER. (Verkkoympäristön mukaan verkkoasetusten määrittäminen voi kestää jonkin aikaa.)
7
Määritä palvelimen asetukset.
Jotta voit kuunnella palvelimeen tallennettua äänisisältöä, palvelimen asetukset on määritettävä (sivu 36).
Vihje
Voit tarkistaa verkon tilan ja asetukset painamalla OPTIONS -painiketta ja valitsemalla sitten Network – Information – haluttu asetuskohde valikosta.
M/m -painikkeita ja paina
Langattoman verkon määrittäminen käyttämällä WPS-toiminnon PIN-koodimenetelmää
Jos tukiasema tukee yhteyden muodostamista WPS-toiminnon PIN (Personal Identification Number) -koodimenetelmällä, voit määrittää langattoman yhteyden WPS-toiminnolla antamalla järjestelmän PIN-koodin langattoman lähiverkon reitittimeen/tukiasemaan.
1
Valitse toiminnoksi HOME NETWORK, MUSIC SERVICES tai AirPlay.
Jos verkkoasetusten näyttö ei tule näkyviin, paina OPTIONS -painiketta.
2
Valitse Network painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
25
Verkkoyhteydet
FI
Internet
Reititin
Palvelin
Tämä laite
3
Valitse Settings painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
4
Valitse Wireless LAN Settings painamalla
M/m -painikkeita ja paina
sitten ENTER.
5
Valitse Manual Registration painamalla
M/m -painikkeita ja paina sitten ENTER.
6
Valitse WPS PIN painamalla M/m
-painikkeita ja paina sitten ENTER.
Saatavilla olevien SSID-tunnusten (tukiasemien) luettelo tulee näkyviin.
7
Valitse haluttu verkkonimi (SSID) M/m
-painikkeilla ja paina sitten ENTER.
Järjestelmän PIN-koodi (8 numeroa) tulee näkyviin. Jätä PIN-koodi näkyviin, kunnes yhteys on muodostettu. (Näkyviin tulee eri PIN-koodi joka kerta, kun tämä toiminto tehdään.)
8
Syötä järjestelmän PIN-koodi langattoman lähiverkon reitittimeen/ tukiasemaan.
Järjestelmä käynnistää verkkoasetusten määrittämisen. Kun verkkoasetukset on määritetty, näyttöön tulee Complete! ja -merkintä tulee näkyviin. Voit palata asetusvalikkoon painamalla ENTER. (Verkkoympäristön mukaan verkkoasetusten määrittäminen voi kestää jonkin aikaa.)
9
Määritä palvelimen asetukset.
Jotta voit kuunnella palvelimeen tallennettua äänisisältöä, palvelimen asetukset on määritettävä (sivu 36).
Vihjeitä
Voit tarkistaa verkon tilan ja asetukset painamalla
OPTIONS -painiketta ja valitsemalla sitten Network – Information – haluttu asetuskohde valikosta.
Lisätietoja PIN -koodin syöttämisestä langattoman
lähiverkon reitittimeen/tukiasemaan on langattoman lähiverkon reitittimen/tukiaseman mukana toimitetussa käyttöoppaassa.

Kiinteän verkon määrittäminen

Home Network-, Music Services- ja PARTY STREAMING -toiminnot edellyttävät seuraavanlaista ympäristöä. Varmista käytössä oleva ympäristö etukäteen.
Kodin kiinteä lähiverkkoympäristö on oltava saatavilla. (Make sure that arouter is used.)
Palvelimena käytettävä laite (kuten tietokone) on yhdistettävä kodin kiinteään lähiverkkoon*.
Käytössä on oltava Internet-yhteys. (Kun kuunnellaan musiikkipalveluita.)
* Lisätietoja palvelinlaitteista, jotka ovat yhteensopivia
tämän järjestelmän kanssa, on sivulla 36.
Käytä kiinteän verkkoyhteyden muodostamiseen lähiverkkokaapelia, jossa on ferriittisuojus (lisävaruste) tai suojattua verkkokaapelia (lisävaruste). Lisätietoja valikkotoiminnoista ja merkkien kirjoittamisesta asennuksen aikana on kohdissa Valikon/luettelon käyttö (sivu 15) ja Merkkien kirjoittaminen (sivu 14).
26
FI
Loading...
+ 58 hidden pages