Brandt AJJW9Z1N User Manual

AJJW9 Z1N
Brugs- og installationsvejledning
Manual för bruk och installation
Bruks- og installasjonsveiledning
Käyttöohjeet ja asennus
Bedienungs- und Installationshandbuch
DANSK
Produktbeskrivelse
Når man bruger emskærme med recirkulation, skal man bruge både kulfiltre og en blæsertud. Blæsertuden sidder i den øverste del af aftrækskanalen, og den genanvender luften i rummet (fig. 1A). I emskærme med aftræk (fig. 2) leder udsugningskanalen dampen og madosen direkte ud i det fri gennem væggen/loftet. Det er derfor ikke nødvendigt med kulfiltre. I emskærme med udvendig motor (fig. 3) skal der tilsluttes et vakuumudsugningselement; denne udsugning vil fungere separat ved at føre udsugningsluften gennem emskærmen. Anvend kun de vakuumelementer,
der findes i det originale katalog.
Bemærk !
Emskærmen skal monteres således, at afstanden fra kogepladerne på komfuret til den underste kant af emskærmen er mindst 65 cm. Hvis brugervejledningen for kogepladen specificerer en større afstand, skal dette tages i betragtning.
Emskærmens aftræksluft må ikke udledes gennem en aftrækskanal, som bruges til at udlede røg fra andre apparater, der bruger anden form for energi end elektricitet (centralvarmesystemer, termosifoner, vandvarmere, osv.).
Ved installering af aftrækskanalen er det vigtigt, at man overholder de krav, kompetente myndigheder har fastsat. Desuden bør aftræksluft ikke ledes ud gennem et hul i væggen, medmindre hullet er designet til dette formål.
Pas på !
Rummet skal være godt ventileret i de tilfælde, hvor emskærmen bruges samtidig med andre varmekilder, som bruger anden energi end elektricitet (gas, olie, kul, osv.). Ved emskærmens udsugning kan luften, der er nødvendig for gaskomfurets forbrænding blive suget ud, og der kan opstå undertryk. Dette undertryk må ikke overstige 0,04 mbar. Dette forhindrer, at den gas, der blæses ud af varmekilden, bliver suget tilbage igen. Det må derfor anbefales, at der i sådanne tilfælde monteres friskluftkanaler, så der til stadighed kommer frisk luft til rummet.
Check typeskiltet inden i emskærmen; hvis symbolet ( ) vises, så læs følgende:
Denne emskærms tekniske egenskaber kræver klasse II-isolering og må derfor ikke jordforbindes.
Check typeskiltet inden i emskærmen; hvis symbolet ( ) IKKE vises, så læs følgende: BEMÆRK: denne emskærm skal jordforbindes. Når emskærmen
tilsluttes, skal det checkes, at stikket har jordforbindelse.
Den elektriske tilslutning skal altid være i overensstemmelse med typeskiltet, som er anbragt inden i emskærmen. Hvis emskærmen ikke er udstyret med en ikke­adskilt ledning og ikke har et stik eller en anden anordning, der sikrer afbrydning i alle poler fra hovedafbryderen med en brydeafstand på mindst 3 mm, skal en anordning, der sikrer afbrydning fra hovedafbryderen, være del af den faste installation. Hvis din emskærm har strømføring og stik, skal disse tilsluttes på en måde, så man kan komme til stikket.
Sørg altid for, at strømforsyningen til emskærmen er afbrudt, før De foretager rengøring eller anden vedligeholdelse.
Emskærmen bør ikke være tændt, mens De griller eller flamberer, ligesom De skal være særlig forsigtig, når de frituresteger/-koger. Fedt/olie, som bruges flere gange, er især let antændeligt. For at undgå brandfare er det vigtigt altid at følge de angivne instruktioner, når man renser fedtfilteret, og når man fjerner fedtophobninger fra emskærmen.
Montering/installation
Installationen lettes ved først at fjerne fedtfilteret: Tryk holderen ved håndtaget indad, og træk filteret nedad (fig.4).
Montering på væggen (fig. 5) Lav de nødvendige huller i væggen efter medfølgende skabelon. Husk at der skal være mindst 65 cm mellem den underste kant af emskærmen og toppen af kogepladerne. Skru beslaget (B) fast med de vedlagte skruer og rawlplugs (beslag, skruer og rawlplugs leveres sammen med emskærmen). Brug de to trekanter skåret ind i beslaget til at anbringe det præcist langs emskærmens lodrette akse. Derefter sættes emskærmen fast på beslaget. Tilpas den vandrette position ved at skubbe emskærmen til højre eller venstre, indtil den passer sammen med vægelementerne. Hvis højden på emskærmen også skal justeres, bruges de specielle reguleringsskruer (V) (der også følger med). Efter nøjagtig justering spændes emskærmen fast på væggen med 4 skruer (M). Marker hullerne for de 4 skruer på væggen, fjern emskærmen og bor hullerne (8 mm i diameter), og brug så rawlplugs og skruer til at færdiggøre installationen helt.
Montering med bagplade (fig. 6).
Bagpladen anbringes på toppen af komfuret fladt op mod væggen. Lad den nederste del af pladen hvile bag komfuret, og skru den øverste del fast i væggen ved hjælp af de to holdere i pladen og de medfølgende skruer og rawlplugs (A). Emskærmen monteres på bagpladen, som om den blev monteret på væggen: brug det leverede metalbeslag (B) og de skruer og rawlplugs, der blev leveret med bagpladen.
Montér el-installationspladen ved hjælp af 3 skruer og 2 metalspændeskiver (fig. 7).
Montering af ”teleskopskorstenen”:
Følgende er væsentligt for samlingen:
El-installationen laves bag ”skorstenen”, så den bliver skjult.
Hvis din emskærm er med aftræk eller udvendig motor, laves hullet til aftræksrøret ligeledes før monteringen af ”skorstenen”.
For at opnå det bedste resultat, når man installerer emskærme med aftræk eller udvendig motor, skal man bruge et aftræksrør der er så kort som muligt, har et minimalt antal drejninger (max vinkel 90°), er lavet i et materiale, der overholder standarderne (kan variere fra land til land), og som er glat indvendigt. Det anbefales også, at man ikke laver for drastiske ændringer i rørsektionen (diameter: 150 mm).
Tilpas bredden på ”skorstenens” støtteplade (W) ved at bruge skruerne A som vist på fig. 8. Brug derefter de medfølgende skruer og rawlplugs til at fastgøre beslaget
til loftet. Kontroller, at det placeres lige over emskærmen. I emskærme med recirkulation sidder lufthullerne i den øverste del af ”skorstenen”
(fig. 9). I emskærme med aftræk skal man vende det øverste rør, så lufthullerne er i den nederste del (fig.10).
Emskærme med aftræk eller udvendig motor:
Forbind aftræksslangen med aftrækshullet i væggen/loftet ved hjælp af et fleksibelt rør. Dette gælder kun for modeller med udvendig motor (fig. 11): sæt emskærmen fast på det udvendige kontrolelement ved hjælp af den særlige klemmerække. Fjern klemme A og dæksel B fra ledningernes samledåse. Den anden ende af ledningen sættes fast i klemmerækken på det udvendige kontrolelement. Sæt emskærmen ind. Sæt aftræksrørene i ved at placere dem på emskærmen. Forlæng det øverste rør til loftet, og fastgør det med de to skruer (G) – fig. 12.
Emskærm med recirkulation:
Luftlederen skrues fast i den øverste del af ”teleskopskorstenen” ved hjælp af de fire skruer (fig. 13).
Flexslangen (Ø125) forbindes til luftlederen.
Det vedlagte reduktionsstuds sættes på emskærmen (fig. 14).
Sæt skorstensrørene på emskærmen, og fastspænd det øverste rør foroven med de 2 skruer (G) (fig. 12).
Skub det underste rør lidt op, fastgør det med tape, og montér slangen på skærmens studs.
Sæt skærmen på.
Hiv det nederste rør nedad, så det sættes på skærmen. Montér kulfiltrene ved at trykke de to plader på filteret ind i de specielle huller (fig. 15), og drej dem opad.
Betjening af emskærmen
Alt efter modellen er emskærmen udstyret med følgende betjeningsmuligheder:
Betjeningsmuligheder vist på fig. 16:
Knap A: Tænd/sluk for lys.
Knap B: Tænd/sluk for timeren: Et tryk på knappen aktiverer timeren, og motoren slukker efter 5 minutter (samtidig blinker den valgte hastighed i displayet). Timeren fortsætter, selvom sugestyrken ændres.
Display C: Viser den valgte sugestyrke (fra 1 til 4). Viser, at timeren er startet, ved at tallet i displayet blinker. En bjælke midt i displayet blinker eller lyser konstant, når fedt-/kulfilteret skal rengøres/skiftes.
Knap D: Starter motoren (i sidst valgte hastighed). Ved at trykke på knappen igen kan man vælge sugestyrke fra 1 til 4. Ved at trykke på knappen i 2 sek. slukkes motoren.
Knap R: For nulstilling af emskærmen når filteralarmen har været vist i displayet. Filteralarmen lyser efter ca. 30 timers brug som tegn til, at fedtfilteret skal rengøres. Blinker alarmen, skal fedtfilteret rengøres og kulfilteret udskiftes (efter ca. 120 timers brug). Er Deres emskærm monteret med aftræk, skal De blot rengøre fedtfilteret, uanset om alarmen blinker eller lyser konstant. For at nulstille tælleren skal der trykkes på knappen i 2 sek.
Betjeningsmuligheder vist på fig. 17:
Knap A. Tænd/sluk for lys.
Knap B. Sugeevne 1 ON/OFF.
Knap C: Sugeevne 2.
Knap D: Sugeevne 3.
Knap E: Motoren kører (lyser).
Betjeningsmuligheder vist på fig. 18:
Knap A: Tænd/sluk lyset. Efter 30 timers brug blinker den tilsvarende alarmlampe (S) for at indikere, at fedtfiltrene skal rengøres, og kulfilteret skal udskiftes. For at genstarte timetælleren (RESET) holdes knap A inde i ca. 1 sek. (mens alarmlampen S lyser).
Knap B: Sugeevnen er på 1 (den tilsvarende lampe lyser). Ved at holde knappen inde i ca. 1 sek. slukkes motoren.
Knap C: Sugeevnen er på 2 (den tilsvarende lampe lyser). Ved et fornyet tryk på knappen (mens lampen lyser) aktiveres TIMEREN, og motoren stopper efter ca. 5 sek. (lampen blinker).
Knap D: Sugeevnen er på 3 (den tilsvarende lampe lyser). Ved et fornyet tryk på knappen (mens lampen lyser) aktiveres TIMEREN, og motoren stopper efter ca. 5 sek. (lampen blinker).
Knap E: Sugeevnen er på 4 (den tilsvarende lampe lyser). Ved et fornyet tryk på knappen (mens lampen lyser) aktiveres TIMEREN, og motoren stopper efter ca. 5 sek. (lampen blinker).
Udskiftning af pærer (se fig. 19 eller fig. 20 afhængigt af model)
Fig.19: For at udskifte halogenpæren i lampen skal De dreje fatningen mod uret. Tag pæren ud og erstat den med en af samme type.
Fig. 20: Hvis modellen har samme type lys som den på fig. 20, fjernes fedtfilteret og glødetrådspæren tages ud og erstattes med én af samme type.
Udskiftning af kulfilter
Hvis emskærmen er med recirkulation, skal kulfiltrene skiftes regelmæssigt. Tryk holderen indad (fig. 15), og træk filteret nedad, indtil de 2 plader kan løsgøres fra holderen. Hvis modellen har de betjeningsmuligheder, som er vist på fig. 16, skal kulfiltrene udskiftes, når bjælken midt i displayet blinker (efter ca. 120 timers brug). Hvis modellen har de betjeningsmuligheder, som er vist på fig. 17, skal kulfiltrene udskiftes afhængig af brugen; i gennemsnit ca. hvert halve år. Hvis modellen har de betjeningsmuligheder, som er vist på fig. 18, skal kulfiltrene udskiftes, hver gang lampen (fig. 18S) blinker (efter ca. 120 timers brug).
Rengøring og vedligeholdelse
Omhyggelig og hyppig rengøring garanterer optimal og lang ydeevne. Vær særlig opmærksom på fedtfiltrene: hvis modellen har de betjeningsmuligheder, der er vist på fig. 16, skal fedtfiltrene rengøres efter ca. 30 timers brug (når bjælken midt i displayet blinker eller lyser konstant). Sådan fjernes filtrene: Tryk holderen indad og træk den nedad og ud. Fedtfiltrene vaskes enten pr. håndkraft med et biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel eller i opvaskemaskine. Når de rengjorte
filtre er sat på plads igen, holdes Knap R (Reset) inde i 2 sek. for at nulstille timeren. For yderligere informationer, se ”Betjeningsmuligheder vist på fig. 16” i afsnittet ”Betjening af emskærmen”.
Hvis modellen har de betjeningsmuligheder, der er vist på fig. 17, skal fedtfiltrene udskiftes fra tid til anden. Præcis hvor ofte kommer an på brugen (mindst en gang hver anden måned). Sådan fjernes filtrene: Tryk holderen indad og træk den nedad og ud. Fedtfiltrene vaskes enten pr. håndkraft med et biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel eller i opvaskemaskine.
Hvis modellen har de betjeningsmuligheder, der er vist på fig. 18, skal fedtfiltrene rengøres efter ca. 30 timers brug. Sådan fjernes filtrene: Tryk holderen indad og træk den nedad og ud. Fedtfiltrene vaskes enten pr. håndkraft med et biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel eller i opvaskemaskine. Når de rengjorte filtre er sat på plads igen, nulstilles timeren ved at holde tænd/sluk knappen inde i ca. 1 sek. (fig. 18A), mens lampen (S) lyser. For yderligere information, se ”Betjeningsmuligheder vist på fig. 18” i afsnittet ”Betjening af emskærmen”.
Alle former for fedtophobninger skal regelmæssigt fjernes fra emskærmen (mindst hver anden måned). Der må ikke anvendes skurende eller ætsende rengøringsmidler eller værktøj. Selve emskærmen rengøres ud- og indvendigt med en klud hårdt opvredet i varmt vand tilsat et mildt rengøringsmiddel. Til rengøring af stål-, kobber­og messingdele på den udvendige side anbefaler vi, at man bruger produkter specielt fremstillet til dette, og at man følger vejledningen til disse produkter.
Kære kunde !
Vi håber, brugsvejledningen har besvaret alle Deres spørgsmål. Hvis ikke er De velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnumre. Skulle der mod forventning opstå fejl, er det vigtigt, at der kan rekvireres kvalificeret hjælp og kun benyttes originale reservedele. Opgiv altid apparatets fulde type- og ident.nummer ved reklamation. Oplysningerne findes på apparatets typeskilt.
Inden De tilkalder service, bør De kontrollere de fejlmuligheder, De selv kan afhjælpe. Uberettiget tilkaldelse af serviceassistance sker for Deres regning.
Der er reklamationsret i henhold til købeloven. Denne reklamationsret indskrænker ikke Deres forhandlers ansvar efter købeloven, og en henvendelse til os virker samtidig som en reklamation overfor forhandleren.
Købsdatoen skal kunne dokumenteres ved hjælp af faktura/købsnota.
Leverandør:
BRANDT GROUP NORDEN A/S
Lollandsgade 4, 6400 Sønderborg Produktinformation 7342 1810 Salgsafdelingen
Bestilling af lokal servicetekniker 7342 1840 Kundeservice Bestilling af reservedele 7342 1840 Kundeservice
Fax servicebestilling 7342 1841 Fax reservedelsbestilling 7342 1851
E-mail servicebestilling E-mail reservedelsbestilling reservedele@brandtgroup.dk Brandt Group A/S hjemmeside www.brandtgroup.dk
service@brandtgroup.dk
SVENSKA
Produktbeskrivning
Den här spiskåpan finns med recirkulering, med ventilation eller med extern motor. I spiskåpa med recirkulering (fig.1) rensas luften och ångan, som sugs upp i spiskåpan med hjälp af kolfilter och leds tillbaka ut i rummet genom ventilationsgallren på sidan av utsugningskanalen.
När man använder spiskåpa med recirkulering ska man använda både kolfilter och en blåsnäsa. Blåsnäsan sitter i den översta delen i utsugningskanalen, och den återanvänder luften i rummet (fig. 1A). I spiskåpa med ventilation (fig. 2) leder utsugningskanalen ångan och matosen direkt ut i det fria genom väggen/taket. Det är därför inte nödvändigt med kolfilter. I spiskåpa med extern motor (fig. 3) ska ett vakuumutsugningselement anslutas; den här utsugningen kommer att fungera separat genom att leda utsugningsluften genom spiskåpan. Använd endast de
vakuumelement som finns i originalkatalogen.
Observera !
Spiskåpan ska monteras så att avståndet från kokplattorna på spisen till den understa kanten på spiskåpan är minst 65 cm. Om bruksanvisningen för kokplattorna specificerar ett större avstånd ska detta följas.
Spiskåpans utsugningsluft får inte ledas ut genom en utsugningskanal, som används för att leda ut rök från andra apparater, vilka använder annan form av energi än elektricitet (centralvärmesystem, termosifoner, vattenvärmare osv.).
Vid installering av utsugningskanalen är det viktigt att man håller de krav kompetenta myndigheter har fastsatt. Dessutom bör inte utsugningsluften ledas ut genom ett hål i väggen, medmindre hålet har skapats för detta ändamål.
Se upp !
Rummet ska vara bra ventilerat när spiskåpan används samtidig med andra värmekällor, vilka använder annan energi än elektricitet (gas, olja, kol osv.). Vid spiskåpans utsugning kan luften som är nödvändig för gasspisens förbränning sugas ut, och då kan undertryck uppstå. Detta undertryck får inte överstiga 0,04 mbar. Det hindrar att den gas som blåses ut av värmekällan sugs tillbaka igen. I sådana fall rekommenderas montering av friskluftkanaler, så att det hela tiden kommer frisk luft till rummet.
Kontrollera typskylten inuti spiskåpan; om symbolen ( ) visas så läs följande:
Den här spiskåpans tekniska egenskaper kräver klass II-isolering och får därför inte jordförbindas.
Kontrollera typskylten inuti spiskåpan; om symbolen ( ) INTE visas så läs följande: OBSERVERA: den här spiskåpan ska jordförbindas. När spiskåpan
ansluts ska man kontrollera att uttaget har jordförbindelse.
Den elektriska anslutningen ska alltid ske i enlighet med typskylten, vilken sitter inuti spiskåpan. Om inte spiskåpan är utrustad med en ej-åtskild ledning och inte har en kontakt eller en annan anordning som garanterar brytning i alla poler från huvudströmbrytaren med ett brytavstånd på minst 3 mm, ska en anordning som garanterar brytning från huvudströmbrytaren vara del av den fasta installationen. Om spiskåpan har strömföring och kontakt ska dessa anslutas på ett sätt att man kan komma åt kontakten.
Se alltid till att strömförsörjningen till spiskåpan är bruten innan rengöring eller annat underhåll görs.
Spiskåpan bör vara avstängd vid grillning eller flambering, liksom man ska vara särskilt försiktig vid frityrstekning/-kokning. Fett/olja som används flera gånger är särskilt lättantändligt. För att undvika brandfara är det viktigt att alltid följa upplysta instruktioner vid rengöring av fettfiltret, och när fettansamlingar tas bort från spiskåpan.
Montering/installation
Installationen underlättas genom att först ta bort fettfiltret: Tryck in hållaren vid handtaget och dra filtret nedåt (fig.4).
Montering på väggen (fig. 5) Borra nödvändiga hål i väggen med hjälp av medföljande mall. Kom ihåg att det ska vara minst 65 cm mellan den understa kanten på spiskåpan och kokplattornas topp. Skruva fast beslaget (B) med de bifogade skruvarna och pluggarna (beslag, skruvar och pluggar levereras tillsammans med spiskåpan). Använd de två trekanterna som har skurits in i beslaget för att placera det precist längs spiskåpans lodräta axel. Därefter sätts spiskåpan fast på beslaget. Anpassa det vågräta läget genom att skjuta spiskåpan åt höger eller vänster tills den passar ihop med väggelementen. Om höjden på spiskåpan också ska justeras används de speciella regleringsskruvarna (V) (vilka också följer med). Efter noggrann justering spänns spiskåpan fast på väggen med 4 skruvar (M). Markera hålen för de 4 skruvarna på väggen, ta bort spiskåpan och borra hålen (8 mm i diameter), och använd pluggar och skruvar för att avsluta installationen helt.
Montering med bakbeklädnad (fig. 6).
Bakbeklädnad placeras på toppen av spisen slätt upp mot väggen. Låt den nedersta delen av beklädnaden vila bakom spisen, och skruva fast den översta delen i väggen med de två hållarna i beklädnaden och de medföljande skruvarna och pluggarna (A). Spiskåpan monteras på bakbeklädnaden som om den blev monterat på väggen: använd det levererade metallbeslaget (B) och de skruvar och pluggar som levererades med bakbeklädnaden.
Montera elinstallationsplattan med de 3 skruvarna och 2 metallspännskivor (fig. 7). Montering av ”teleskopskorstenen”:
Följande är viktigt för hopsättningen:
Elinstallationen görs bakom ”skorstenen”, så att den blir dold.
Om spiskåpan är med ventilation eller extern motor görs hålet för utsugningsröret likaså före monteringen av ”skorstenen”.
För att få det bästa resultatet när man installerar spiskåpa med ventilation eller extern motor, ska man använda ett utsugningsrör som är så kort som möjligt, har ett minimalt antal böjar (max vinkel 90°), är gjort i ett material som håller standarderna (kan variera från land till land), och som är slätt inuti. Det rekommenderas även att man inte gör för drastiska böjar i rörsektionen (diameter: 150 mm).
Anpassa bredden på ”skorstenens” stödplåt (W) genom att använda skruvarna A som visat på fig. 8. Använd därefter de medföljande skruvarna och pluggarna för att sätt fast beslaget i taket. Kontrollera att det placeras rakt över spiskåpan.
I spiskåpa med recirkulering sitter lufthålen i den översta delen av ”skorstenen” (fig.9). I spiskåpa med ventilation ska man vända det översta röret så att lufthålen är i den nedersta delen (fig.10).
Spiskåpa med ventilation eller extern motor:
Förbind utsugningsslangen med ventilationshålet i väggen/taket med ett flexibelt rör. Detta gäller bara för modeller med extern motor (fig. 11): sätt fast spiskåpan på det yttre kontrollelementet med den särskilda kopplingsplinten. Ta bort klämma A och lock B från ledningarnas samlingsdosa. Den andra änden av ledningen sätts fast i kopplingsplinten på det yttre kontrollelementet. Sätt in spiskåpan. Sätt i utsugningsrören genom att placera dem på spiskåpan. Förläng det översta röret till taket, och sätt fast det med de två skruvarna (G) – fig. 12.
Spiskåpa med recirkulering:
Luftledaren skruvas fast i den översta delen av ”teleskopskorstenen” med de fyra skruvarna (fig. 13).
Flexslangen (Ø125) förbinds till luftledaren.
Den bifogade reduktionsmuffen sätts på spiskåpan (fig. 14).
Sätt skorstensrören på spiskåpan, och spänn fast det översta röret i toppen med de 2 skruvarna (G) (fig. 12).
Skjut upp det understa röret lite, sätt fast det med tejp, och montera slangen på kåpans muff.
Sätt dit kåpan.
Dra det nedersta röret nedåt, så det sätts på kåpan. Montera kolfiltren genom att trycka in de två plattorna på filtret i de speciella hålen (fig. 15), och vrid dem uppåt.
Drift av spiskåpan
Allt enligt modellen är spiskåpan utrustad med följande driftmöjligheter:
Driftmöjligheter visade på fig. 16:
Knapp A: Tänd/släck lampa.
Knapp B: Slå på/stäng av timern: Ett tryck på knappen aktiverar timern, och motorn stängs av efter 5 minuter (samtidigt blinkar den valda hastigheten i displayen). Timern fortsätter, även om sugstyrkan ändras.
Display C: Visar vald sugstyrka (från 1 till 4). Visar att timern har startat, genom att siffran i displayen blinkar. En balk mitt i displayen blinkar eller lyser konstant när fett-/kolfiltret ska rengöras/bytas.
Knapp D: Startar motorn (i sist valda hastighet). Genom att trycka på knappen igen kan man välja sugstyrka från 1 till 4. Genom att trycka på knappen i 2 sek. stängs motorn av.
Knapp R: För att nollställa spiskåpan når filterlarmet har varit visat i displayen. Filterlarmet lyser efter ca 30 timmars användning som tecken på att fettfiltret ska rengöras. Blinkar larmet ska fettfiltret rengöras och kolfiltret bytas ut (efter ca 120 timmars användning). Är spiskåpan monterad med ventilation ska fettfiltret bara rengöras, oavsett om larmet blinkar eller lyser konstant. För att nollställa räkneverket ska knappen tryckas in i 2 sek.
Driftmöjligheter visade på fig. 17:
Knapp A. Tänd/släck lampa.
Knapp B. Sugförmåga 1 ON/OFF.
Loading...
+ 22 hidden pages