Whirlpool BKV179 Operating Instructions

0 (0)

BKV-179

GE B R U I K S A A N W I J Z I N G

NL

 

 

 

 

NO T I C E D E M P L O I

FR

 

 

 

 

BE D I E N U N G S A N L E I T U N G

D

 

 

 

 

OP E R AT I N G I N S T R U C T I O N S

EN

 

 

©Boretti BV

BKV-179 Inbouw Koel/vrieskast-11

BORET TI BV

De Dollard 17

1454 AT Watergang

T +31(0)20-4363439

F +31(0)20-4361326

S +31(0)20-4363525 (service) E info@boretti.com

The Netherlands

N V BORET TI SA

Rupelweg 16

2850 Boom

T +32(0)3-4508180

F +32(0)3-4586847

E info.be@boretti.com

Belgium

………………….8
……………………..8
…………8

Inhoudsopgave

VOORDAT U HET APPARAAT GAAT GEBRUIKEN ………………………………… ………………2

VEİLİGHEİDSİNSTRUCTİES………………………………………………………………………………………………2 AANBEVELİNGEN…………………………………………………………………………………………………………..3

INSCHAKELEN VAN HET APPARAAT……………………………………………………………

……………………..4

BEDIENING VAN HET APPARAAT…………………………………………………………………

…..5

THERMOSTAAT İNSTELLİNG……………………………………………………………………………………………5

INSTELLİNG THERMOSTAAT COMBİ MODELLEN MET ENKELVOUDİGE COMPRESSOR……………….5 COMBİ MODELLEN MET DUBBELE COMPRESSOR………………………………………………… ………….6

SUPERVRİEZEN EN SCHAKELAAR LAGE OMGEVİNGSTEMPERATUUR………………………………………..7 DİSPLAY…………………………………………………………………………………………………………………….. .7 ACCESSOİRES……………………………………………………………………………………………………………...8

IJSLADE……………………………………………………………………………………………

FLESSENHOUDER……………………………………………………………………………

VOEDSEL IN HET APPARAAT PLAATSEN…………………………………………………

KOELİNGSCOMPARTİMENT………………………………………………………………………..8

VRİEZER………………………………………………………………………………………………..8

REINIGING EN ONDERHOUD……………………………………………………………………………

9

ONTDOOİEN………………………………………………………………………………………………10

KOELİNGSCOMPARTİMENT……………………………………………………………………….10

VRİEZERCOMPARTİMENT…………………………………………………………………………10

VOOR HET VERVANGEN VAN DE LAMP İN DE KOELKAST………………………………………11

TRANSPORT EN WIJZIGING VAN DE INSTALLATIEPOSITIE………

……………………………11

RİCHTİNG DEUROPENİNG VERANDEREN……………………………………………………..11

VOORDAT U EEN BEROEP DOET OP DE KLANTENSERVICE……………

……………………..12

DE ONDERDELEN VAN HET APPARAAT EN DE COMPARTIMENTEN………………………...14

DEEL 1. VOORDAT U HET APPARAAT GAAT GEBRUIKEN

Veiligheidsinstructies

Het R600-a-see model bevat een naamplaatje onder het koelmiddel (isobuteen) natuurlijk gas dat milieuvriendelijk is, maar ook ontvlambaar. Wanneer u het apparaat verplaatst en monteert, dient u ervoor te zorgen dat geen enkel koelcircuit component beschadigd wordt. Bij schade dient u open vlammen of ontstekingen te vermijden en de ruimte waarin het apparaat geplaatst is een aantal minuten te ventileren.

Waarschuwing: Waarschuwing : Laat de luchtinlaatopeningen in de omkasting van het apparaat of in de structuur van het gebouw vrij.

Gebruik geen mechanische apparaten of andere artificiële middelen om het ontdooiproces te versnellen.

Gebruik geen elektrische apparaten in de koelkast of het diepvriescompartiment van het apparaat.

Indien dit apparaat een oude koelkast moet vervangen met een slot dient u het slot te breken of te verwijderen uit veiligheidsoverwegingen voor u het opbergt. Het risico bestaat namelijk dat kinderen die zich tijdens het spelen in de koelkast zouden verstoppen.

Oude koelkasten en diepvriezers bevatten isolatiegassen en koelmiddelen die correct weggegooid moeten worden. Laat het verwijderen van een oud apparaat over aan de bekwame handen van een locaal afvalverwerkingsbedrijf en neem contact op met de lokale overheid of uw verdeler als u vragen hebt. Zorg ervoor dat de buizen van uw koelkast niet beschadigd worden voor ze verwijderd wordt door het afvalverwerkingsbedrijf.

Belangrijke opmerking:

Lees dit boekje voor u dit apparaat monteert en inschakelt. De fabrikant aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor een incorrecte installatie en gebruik zoals beschreven in dit boekje.

Aanbevelingen

!Waarschuwing: Gebruik geen andere mechanische toestellen of anderen middelen om het ontdooiingproces te versnellen. Gebruik geen elektrische toestellen in de bewaarladen van het toestel. Houd de ventilatieopeningen van het toestel vrij. Beschadig het koelcircuit van de koelkast niet.

Gebruik geen adapters of parallelle schakelingen die kunnen leiden tot oververhitting of verbranding.

Gebruik geen oude, verwrongen voedingskabels

Verdraai en verbuig de kabels niet.

Laat kinderen niet met het apparaat spelen. Kinderen mogen NOOIT op laden zitten of aan de deur hangen

Gebruik geen scherpe metalen objecten om ijs te verwijderen uit het ijscompartiment; deze kunnen de circuits van de koelkast doorboren en onherstelbare schade tot gevolg hebben. Gebruik hiervoor de meegeleverde kunststof schraper.

Steek de stekker niet in het stopcontact met natte handen.

Plaats geen containers met vloeistof (glazen flessen of tinnen containers) in de vriezer –vooral geen gasvormige vloeistoffen-. Tijdens het invriezen kunnen deze barsten.

Flessen met een hoog alcoholpercentage moeten goed worden afgedicht en verticaal in de koelkast worden geplaatst.

Raak de koelingsvlakken niet aan, vooral niet met natte handen, aangezien dit verbrandingen of ander letsel tot gevolg kan hebben.

Eet geen ijs dat u kort daarvoor uit de vriezer hebt gehaald.

Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (inbegrepen kinderen) met gereduceerde fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten, of een gebrek aan ervaring en kennis, tenzij ze toezicht of instructies kregen betreffende het gebruik van het apparaat door een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Kinderen moeten onder toezicht staan om ervoor te zorgen dat ze niet spelen met het apparaat.

Indien de elektriciteitskabel beschadigd is, moet deze worden vervangen door de fabrikant of service agent of een aangeduide persoon.

Inschakelen van het Apparaat

Wacht na installatie ten minste 3 uur voordat u het apparaat inschakelt. Het koelcircuit moet zich eerst stabiliseren alvorens het apparaat efficiënt kan werken.

Maak voor ingebruikname het apparaat schoon; vooral het interieur. (Zie Schoonmaken en Onderhoud).

Het installeren en elektrisch aansluiten moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerd technicus, in overeenstemming met de installatievoorschriften en de plaatselijke reguleringen.

Hoe het apparaat in het keukenmeubel moet worden geplaatst staat beschreven in het Installatie Voorschrift.

Het apparaat moet worden aangesloten op een deugdelijk geïnstalleerd geaarde wandcontactdoos. Het voltage (AC) moet overeenkomen met het op het typeplaatje van het apparaat genoemde voltage. Het typeplaatje bevindt zich op de linker zijwand van het apparaat.

Er kan sprake zijn van een vreemd luchtje als u het apparaat de eerste keer inschakelt. Dit verdwijnt als het apparaat gaat koelen.

De fabrikant is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaan is door een ontbrekende aarding van de elektrische installatie.

Er kan sprake zijn van een vreemd luchtje als u het apparaat de eerste keer inschakelt. Dit verdwijnt als het apparaat gaat koelen.

DEEL 2. BEDIENING VAN HET APPARAAT

Thermostaat instelling

Instelling thermostaat Combi modellen met enkelvoudige compressor

De thermostaten van de vriezer en koelkast reguleren automatisch de binnentemperatuur voor de respectievelijke compartimenten. Door de knop van positie 1 naar 5 te draaien, kunt u de temperaturen nog meer verlagen. De “0”-positie geeft aan dat de thermostaat is uitgeschakeld en er niet wordt gekoeld.

Instelling vriesthermostaat:

0 : Het apparaat is uitgeschakeld.

1 - 2 : Als u voor korte tijd levensmiddelen in het vriesvak wilt bewaren, kunt u de knop tussen de minimumen mediumpositie instellen.

3 - 4 : Als u voor langere tijd levensmiddelen in het vriesvak wilt bewaren, kunt u de knop op de mediumpositie instellen.

5 : Voor het invriezen van verse levensmiddelen. Het apparaat zal de temperatuur nog verder verlagen.

Vriezen met Supervries (Supervriesknop) Druk op de S-knop en de vriezer zal continu maximaal koelen (u ziet dat het lampje van de S-knop in oranje oplicht als u de Supervriesknop indrukt). De vriestemperatuur daalt en het apparaat schakelt naar de laagste temperatuur.

Plaats de in te vriezen levensmiddelen snel in de vriezer, bij voorkeur in de bovenste laden. Zodra de levensmiddelen bevroren zijn, dient u de Supervriesknop uit te schakelen en de thermostaatknop op de gewenste positie in te stellen.

Combi modellen met dubbele compressor

Instelling vriesthermostaat:

1 - 2 : Als u voor korte tijd levensmiddelen in het vriesvak wilt bewaren, kunt u de knop tussen de minimumen mediumpositie instellen.

3 - 4 : Als u voor langere tijd levensmiddelen in het vriesvak wilt bewaren, kunt u de knop op de mediumpositie instellen.

5 : Voor het invriezen van verse levensmiddelen. Het apparaat gaat op deze manier langer mee. Dus nadat u de gewenste temperatuur hebt bereikt, moet u het apparaat weer instellen op de vorige positie. (U ziet dat de Supervriesknop oplicht.)

Instelling koelthermostaat:

1 - 2 : Hogere temperatuur, lagere koelinstelling.

3 - 4 : Middelhoge temperatuur, middelhoge koelinstelling.

5 : Lage temperatuur, hogere koelinstelling.

Let op: de omgevingstemperatuur, de temperatuur van vers opgeslagen levensmiddelen en hoe vaak de deur wordt geopend is van invloed op de temperatuur in de koelkast en het vriescompartiment. Indien nodig kunt u de temperatuurinstelling wijzigen.

Supervriezen en schakelaar lage omgevingstemperatuur (In bepaalde modellen)

Regeling van de vriezer

0 : UIT-positie

I : AAN-positie

a)Supervriezen: Indien de omgevingstemperatuur meer dan 18°C bedraagt, kan deze schakelaar gebruikt worden als de supervriezen-schakelaar.

Voor het invriezen van verse levensmiddelen of wanneer het RODE lampje brandt. Het toestel zal langer werken. Nadat u de koude toestand krijgt (rode lampje is uit), moet u terug in de vorige positie plaatsen.

b)Prestaties bij lage omgevingstemperatuur: Indien de omgevingstemperatuur minder dan 18°C bedraagt, kan deze schakelaar worden gebruikt om goede prestaties bij een lage omgevingstemperatuur te verkrijgen.

Indien de omgevingstemperatuur meer dan 18°C bedraa gt, moet de functie Supervriezen op de UIT-positie worden gezet wanneer men deze niet wenst te gebruiken.

Merk op dat:

a)Zet niet in de “I” positie om energie te besparen wanneer u de functie niet wilt gebruiken.

b)Indien het rode lampje continu brandt gedurende meer dan 48 uur, schakel de schakelaar uit en bel naar een servicepunt.

Display

Lampje Supervriezen: Licht op in oranje als de S-knop is ingeschakeld.

Aan/uit lampje: Licht automatisch op in groen als het apparaat wordt aangesloten op het stroomnet.

Alarmlampje: Licht op in rood als de temperatuur in de vriezer boven een kritieke temperatuur komt. Het apparaat inschakelen

Zodra het apparaat is aangesloten op het stroomnet, dient u te controleren of het groene lampje oplicht. Draai daarna de koelkastthermostaat en de vriezerthermostaat naar een positie tussen 2 en 4. (Let op: voor de optimale interne temperatuur dient de indicator in de koelkast en de vriezerthermostaat op een positie tussen 2 en 4 worden gezet.)

Als u het apparaat de eerste keer inschakelt, dient u het apparaat eerst 24 uur continu te laten koelen voordat u het laat afkoelen naar de gewenste temperatuur.

Tijdens deze 24 uur dient u de deur niet te vaak te openen en veel levensmiddelen in het apparaat te plaatsen.

Als het apparaat is uitgeschakeld of niet meer is aangesloten op het stroomnet, dient u minimaal 5 minuten te wachten voordat u het apparaat weer aansluit; hiermee voorkomt u schade aan de processor.

Accessoires

Ijslade

Vul de ijslade met water en plaats deze in het vriezercompartiment.

Zodra het water helemaal is veranderd in ijs kunt u de lade buigen zoals hieronder getoond, om de ijsklontjes te kunnen pakken.

Flessenhouder(In bepaalde modellen)

U kunt de flessenhouder gebruiken zodat de flessen niet gaan schuiven of voorover vallen. Hiermee voorkomt u ook dat er een hard geluid ontstaat bij het openen en dichtdoen van de deur.

DEEL 3. VOEDSEL IN HET APPARAAT PLAATSEN

Koelingscompartiment

Het koelcompartiment wordt gebruikt voor het bewaren van verse levensmiddelen die een paar dagen bewaard dienen te worden.

Plaats geen levensmiddelen tegen de achterwand van het koelcompartiment. Laat wat ruimte rondom de levensmiddelen zodat de lucht kan circuleren. Plaats geen hete levensmiddelen of verdampende vloeistof in de koelkast. Bewaar levensmiddelen altijd in gesloten bakken of in verpakkingen. Teneinde vochtigheid en ijsformatie te voorkomen dient u nooit geopende bakken in de koelkast te plaatsen.

Het verdient aanbeveling om alle soorten vlees te verpakken en te plaatsen op de glazen plaat boven de groentelade, daar is de lucht koeler.

U kunt fruit en groente in de lade bewaren zonder deze te verpakken.

Probeer de deur niet te vaak te openen, hiermee voorkomt u dat koude lucht ontsnapt.

En laat de deur niet langere tijd achtereen open staan.

Vriezer

Het vriescompartiment wordt gebruikt om verse levensmiddelen in te vriezen, bevroren levensmiddelen voor de duur van de op de verpakking aangegeven houdbaarheid te bewaren en voor het maken van ijsblokjes. Invriezen van verse levensmiddelen: zorg ervoor dat de verse levensmiddelen in een geschikte en gesloten verpakking zitten, dat wil zeggen dat de verpakking luchtdicht en lekvrij moet zijn. Speciale vrieszakken, aluminiumfolie (zware kwaliteit, bij twijfel dubbel verpakken), polytheenzakken en kunststof bakken lenen zich hiervoor uitstekend.

Laat verse levensmiddelen niet in contact komen met reeds bevroren levensmiddelen.

Vermeld altijd de datum en inhoud op de verpakking en overschrijd de opgegeven houdbaarheidsdatum niet.

In het geval van stroomuitval of storing behoudt het vriescompartiment een temperatuur die laag genoeg is om de levensmiddelen te bewaren. Maar probeer te voorkomen dat u de klep van het vriescompartiment vaak opent opdat de temperatuur in het vriescompartiment niet stijgt.

De maximale hoeveelheid verse levensmiddelen die binnen 24 uur in de vriezer kunnen worden opgeslagen, staat aangegeven op de label (zie Vriescapaciteit). Plaats nooit warme levensmiddelen in het vriescompartiment. Als u bevroren levensmiddelenproducten koopt en bewaart, zorg er dan voor dat de verpakking niet beschadigd is.

De opslagtijd en de aanbevolen temperatuur voor bevroren levensmiddelen worden weergegeven op de verpakking. Volg de instructies van de fabrikant voor opslag en gebruik. Als er geen informatie is vermeld, mogen levensmiddelen niet langer dan 3 maanden worden bewaard.

Plaats bevroren levensmiddelen zo snel mogelijk na de aankoop in het vriescompartiment.

Zodra de levensmiddelen zijn ontdooid, mogen deze niet weer opnieuw worden ingevroren; u dient ze zo snel mogelijk te koken zodat u deze kunt consumeren of opnieuw kunt invriezen.

Voor het maken van ijsblokjes dient u het ijslaatje te vullen met water en in het vriescompartiment te plaatsen. Nadat het water volledig is bevroren, kunt u het ijslaatje buigen zoals hieronder afgebeeld om de ijsblokjes eruit te krijgen. Opslag: Als u gebruik wilt maken van de maximale nettocapaciteit, kunt u de laden verwijderen en de artikelen rechtstreeks op de koelhuizen plaatsen. Op deze manier kunt u gebruik maken van het gehele volume van het compartiment.

DEEL 4. REINIGING EN ONDERHOUD

Haal eerst de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat reinigen.

Reinig het apparaat niet door hierin water te gieten.

Het koelingscompartiment moet periodiek worden gereinigd met een soda-oplossing in lauw water.

Reinig de accessoires afzonderlijk met zeep en water. Reinig ze niet in de wasmachine.

Gebruik geen schuurmiddelen, (af)wasmiddelen of zeep. Spoel na het wassen af met schoon water en maak alles zorgvuldig schoon. Als u klaar bent met schoonmaken, steek de stekker dan weer in het stopcontact met droge handen.

Ontdooien

Het koelgedeelte beschikt over een automatische ontdooiing. Het dooiwater wordt opgevangen in het dooiwatergootje aan de onderzijde van de achterwand van het koelgedeelte en het wordt via een slangetje naar buiten de koelkast getransporteerd waar het verdampt.

Het dooiwatergootje moet geregeld worden gereinigd. Let u er op dat het slangetje niet verstopt raakt. Bij een vertopt slangetje zal het dooiwatergootje overstromen en het dooiwater zal in de koelkast lopen.

Vriezercompartiment

WAARSCHUWING: Gebruik nooit scherpe metalen gereedschappen als hulp bij het ontdooien. Deze kunnen de wanden en de koelleidingen in het vriesvak onherstelbaar beschadigen.

Na enige tijd zal er enige ijsvorming ontstaan in het vriesvak. Dit ijs moet periodiek worden verwijderd. Gebruik hier bijvoorbeeld een plastic schraper voor.

Om de vriezer optimaal te laten werken is het noodzakelijk het vriesvak geheel te ontdooien als er sprake is van een ijsaanslag van 3-5 mm.

Zet de dag voordat u gaat ontdooien de thermostaat zo hoog mogelijk om zo de levensmiddelen in het vriesvak zo hard mogelijk te bevriezen.

Voor het ontdooien moeten de levensmiddelen uit het vriesvak in diverse lagen kranten worden gewikkeld en op een koele plaats worden bewaard. De niet te voorkomen temperatuurstijging van de bevroren levensmiddelen zal de bewaartijd doen verkorten. Denk er aan deze levensmiddelen binnen niet al te lange tijd te consumeren.

Zet de thermostaatkop op “0” e schakel het apparaat uit..

Laat de deur open staan om zo het ontdooi proces te versnellen.

Dit apparaat is uitgerust met een speciaal afvoersysteem.

1.Neem de onderste lade(A) uit de vriezer en plaats deze op de vloer voor de koelkast.

2.Pak het afvoerpijpje(B) dat op de achterwand van de vriezer gemonteerd zit, en steek deze in

de groef aan de onderzijde van de vriezer. Het dooiwater uit de vriezer zal nu via het afvoerpijpje(B) in de onderste lade(A) stromen.

3.Het restant dooiwater op de bodem van de vriezer kunt u opnemen met een spons.

Maak het vriesvak schoon met een normaal, niet agressief schoonmaakmiddel en handwarm water. Gebruik geen agressieveof schurende middelen.

Droog het interieur van het vriesvak, Schakel het apparaat in en zet de thermostaatknop zo hoog mogelijk. Na 24 uur kunt u de thermostaat terug op de normale stand zetten.

Voor het vervangen van de lamp in de koelkast

1.Verbreek eerst de aansluiting met het elektriciteitsnet. 2.Druk op de haakjes aan de zijkant van de afdekking van de lamp en verwijder de afdekking (A).

3.Vervang de oude gloeilamp (B) door een nieuwe lamp van niet meer dan 15 W.

4. Plaats de afdekking van de lamp terug, wacht 5 minuten en

steek vervolgens de stekker weer in het stopcontact.

DEEL 5. TRANSPORT EN WIJZIGING VAN DE INSTALLATIEPOSITIE

Transport En Wijziging Van De Installatiepositie

Gebruik, indien mogelijk, de oorspronkelijke verpakkingen en piepschuim.

Gebruik tijdens transport een brede band of een sterk touw. Houd u aan de voorschriften die staan vermeld op de geribbelde doos.El envoltorio original y la espuma de poliestireno pueden cubrirse se si así se desea.

Vóór transport of voordat u de oude installatiepositie verandert, moet u alle bewegende onderdelen (d.w.z. planken, groentelade...) verwijderen of met tape vastmaken om te voorkomen dat deze gaan schudden.

Richting Deuropening Veranderen(In bepaalde modellen)

Als u de richting van de deuropening wilt veranderen, neem dan contact op met de after sales service van uw leverancier

DEEL 6. VOORDAT U EEN BEROEP DOET OP DE KLANTENSERVICE

Als uw koelkast niet goed werkt, dan is dit mogelijk te wijten aan een klein probleem. Controleer eerst de volgende punten voordat u met een elektricien contact opneemt. Dat bespaart u tijd en geld.

Wat moet ik doen als de koelkast niet werkt?

Controleer of ;

De stroom niet uitgevallen is;

De hoofdschakelaar ingeschakeld is;

De thermostaat niet in de stand 0 staat;

De wandcontactdoos OK is; dit controleert u door daarop een ander apparaat aan te sluiten waarvan u weet dat het goed werkt;

Wat moet ik doen als de koelkast niet naar behoren functioneert?

Controleer of ;

Het apparaat niet overladen is met producten;

De deuren perfect gesloten zijn;

Er geen stof is op de condensor;

Er aan de achterzijde genoeg ruimte is;

Als het apparaat veel lawaai maakt ;

Het koelgas dat in de koelkast circuleert produceert soms lawaai (borrelend geluid), ook wanneer de compressor niet actief is. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, dit is heel normaal. Als u een ander geluid hoort, controleer dan of:

het apparaat horizontaal staat.

het apparaat niet met iets contact maakt aan de achterzijde.

objecten op het apparaat trillen.

Als er water aanwezig is in het onderste gedeelte van de koelkast ;

Controleer dan of ;

De afvoeropening voor het dooiwater niet verstopt is (gebruik de ontdooi-aftapplug om de afvoeropening te reinigen).

Als u koelkast onvoldoende afkoelt;

Uw koelkast is ontworpen om te werken bij kamertemperatuur intervallen vermeld in de normen, op basis van de klimaatklasse vermeld in de informatietabel. We raden af uw koelkast te gebruiken buiten de vermelde temperatuurwaarden met betrekking tot de efficiëntie van de koeling.

Tropische klimaatklasse wordt beschreven als tussen 16°C en 43°C omgevingstemperaturen in overeenstemming met EN ISO15502 normen.

Het toestel is conform met EN15502, IEC60335-1 / IEC60335-2-24, 2004/108/EC normen.

Aanbevelingen

Om de ruimte te vergroten en het uiterlijk te verbeteren, is de “koelsectie” van de koelkasten binnen in de achterwand van het koelvak geplaatst. Wanneer het apparaat in werking is, is deze wand bedekt met vorst of waterdruppels, wanneer de compressor werkt. Maak u geen zorgen. Dit is volledig normaal. Het apparaat moet enkel ontdooid worden als een te dikke ijslaag gevormd wordt op de wand.

Als u het toestel gedurende een lange periode niet gebruikt (bijvoorbeeld tijdens de vakantiemaanden). Schakel de thermostaat op 0. Ontdooi en reinig de koelkast met de deur open om schimmel en onaangename geuren te vermijden.

Whirlpool BKV179 Operating Instructions

DEEL 7. DE ONDERDELEN VAN HET APPARAAT EN DE COMPARTIMENTEN

Deze presentatie is alleen bedoeld als informatie over de onderdelen van het apparaat. Onderdelen kunnen afhankelijk van het toestelmodel variëren.

1)Bedieningspaneel

2)Koelkast legbord

3)Afdekking groente la (veiligheidsglas)

4)Groentelade

5)Flessenhouder

6)Middeldst deurvak

7)Botervak

8)Klep van botervak

9)Eierrekje

10)Koelkast lamp en afdekking

11)Vriezer klep

12)Vriezer middelste lade

13)Vriezer onderste lade

14)Linker en rchter voetje

Sommaire

 

INSTRUCTIONS PREALABLES.......................................................................

2

Consignes de sécurité..................................................................................

2

Recommandations........................................................................................

3

Installation et mise en marche de l’appareil..................................................

4

Avant la mise en marche...............................................................................

4

FONCTIONS ET CAPACITES DIVERSES.......................................................

5

Réglage du thermostat..................................................................................

5

Tableau d’affichage.......................................................................................

6

Interrupteur super congélation et température ambiante basse...................

7

Accessoires...................................................................................................

8

Bac à glaçons ..........................................................................................

8

Porte-bouteilles........................................................................................

8

RANGEMENT DES ALIMENTS........................................................................

8

Compartiment réfrigérateur..........................................................................

8

Compartiment congélateur............................................................................

8

NETTOYAGE ET ENTRETIEN..........................................................................

9

Dégivrage du compartiment réfrigérateur..................................................

10

Dégivrage du compartiment congélateur...................................................

10

Remplacement de l’ampoule du réfrigérateur............................................

11

TRANSPORT ET DEPLACEMENT.................................................................

12

Changement du sens d’ouverture de la porte.............................................

12

AVANT D’APPELER LE SERVICE APRES VENTE......................................

12

ELEMENTS ET COMPARTIMENTS DE L’APPAREIL……………………14

 

PARTIE- 1. INSTRUCTIONS PREALABLES

Loading...
+ 46 hidden pages