LG G5400 User guide [se]

P/N : MMBB0084020
ISSUE 1.0
PRINTED IN KOREA
BRUGERMANUAL
MODEL : G5400
G•P•R•S•M•M•S•T•E•L•E•F•O•N
DANSK NORSK SVENSKA
GPRS & MMS-telefon
BRUGERMANUAL
MODEL: G5400
Læs manualen grundigt, før telefonen tages i brug. Gem den til fremtidig reference.
DANSK
GPRS & MMS-telefon
BRUGERMANUAL
MODEL: G5400
Læs manualen grundigt, før telefonen tages i brug. Gem den til fremtidig reference.
3
For din sikkerhed
Mobiltelefoner skal altid være slukkede under flyvning.
Aktiver ikke telefonen nær tankstationer, brændstofdepoter, kemiske værker, eller hvor der bruges sprængstof.
Sluk telefonen i områder, hvor særlige regler forbyder brug af mobiltelefon. For eksempel må telefonen ikke benyttes på hospitaler, hvor den kan påvirke følsomt medicinsk udstyr.
Radiosendere kan forårsage forstyrrelser af elektroniske apparater i nærheden. Mindre forstyrrelser af TV, radio, PC etc. kan forekomme.
Hold aldrig telefonen i hånden, mens du kører bil.
Skil aldrig telefonen eller batteriet ad.
Opbevar telefonen et sikkert sted udenfor børns rækkevidde. Den indeholder små løse dele, der kan forårsage kvælning.
Berør ikke opladeren med våde hænder.
For din sikkerhed
4
Bemærk:
Bortskaffelse af batterier, som ikke længere bruges, skal ske i overensstemmelse med lovgivningen på området.
Brug udelukkende ORIGINALT tilbehør for at undgå at beskadige telefonen.
Nødopkald kan ikke altid foretages i alle mobile netværk. Derfor bør du aldrig være afhængig udelukkende af denne telefon for vigtige opkald, for eksempel for tilkaldelse af lægehjælp.
Vigtig information
Denne brugermanual indeholder vigtig information om vedligeholdelse og anvendelse af telefonen. Læs alle informationer grundigt for at få det optimale ud af telefonen og for at undgå beskadigelse eller misbrug. Ændringer af telefonen eller modificeringer, som ikke udtrykkeligt er godkendt i denne brugermanual, kan betyde, at garantien for apparatet bortfalder.
Brug KUN ORIGINALE batterier og opladere, for din egen sikkerheds skyld.
5
SIKKERHED
Bemærk, at efterlevelse af sikkerhedsstandarder for stråling ikke automatisk medfører immunitet fra lovmæssige forpligtelser og krav, som er fremsat af nationale sundheds- eller sikkerhedsmyndigheder.
IDA kan på eget initiativ annullere sine tidligere godkendelser, hvis IDA skønner det sandsynligt, at brug af udstyret vil indebære sikkerheds- eller helbredsmæssige risici for brugerne.
IDA kræver, at sikkerhedsforskrifterne i Bilag 1 fremgår klart af brugervejledningerne, som følger med mobilt GSM-udstyr.
FORBEDRING OG AFGØRELSE
IDA kan ændre specifikationer uden varsel for derved at have mulighed for at opdatere specifikationerne i henhold til de løbende forbedringer af standardudstyr.
I forbindelse med tvivlstilfælde vedr. fortolkning af specifikationer for godkendelse, metoder for udførelse af test og for gyldigheden af erklæringer fremsat af producenter af udstyr er IDA’s afgørelser endelige.
OPSUMMERING AF SIKKERKEDSKRAV FOR BRUGERE OG TREDJEPART
GSM MoU doc.: TP.03 yder vejledende og sikkerhedsmæssige anvisninger til
brugere af mobilt GSM-udstyr vedrørende sikkerheden for brugere og tredjepart. IDA kræver, at følgende anvisninger eller tilsvarende er indeholdt i alle brugervejledninger til mobilt GSM-udstyr.
6
Sikkerhed for elektronik
For tilslutning af enhver form for mobilt udstyr til strømforsyningsenheder eller batteriopladere med spændinger på over 50 Vac eller 75 Vdc skal brugervejledninger for mobilt udstyr indeholde specifikationer for strømforsyningsenhed(er) eller batterioplader(e), som er godkendt til brug sammen med den mobile enhed, samt indeholde følgende erklæring:
“Dette apparat må kun tilføres strøm fra (angivelse af batterioplader(e) og/eller strømforsyningsenhed(er)). Anden anvendelse annullerer alle typer godkendelse af dette apparat og kan medføre sikkerhedsrisiko.”
Flysikkerhed
Brugervejledninger for transportabelt og bærbart udstyr skal indeholde følgende:
Din mobiltelefon skal være slukket, når du er ombord på et fly. Anvendelse af mobiltelefon ombord på et fly kan indebære sikkerhedsrisici i forhold til styring af flyet, kan have forstyrrende indvirkning på netværk for mobiltelefoni og er forbudt. Overtrædelse af disse bestemmelser kan for de(n) ansvarlige medføre suspendering eller bortfald af mulighed for at erhverve tjenester for mobiltelefoni, eller medføre sagsanlæg eller begge dele.
Eksplosionsfare
Brugervejledninger for alle typer mobilt udstyr skal indeholde følgende:
• Brugere frarådes at anvende udstyret på benzintankstationer og lignende steder.
• Brugere bør være opmærksomme på regler for brug af radiobølgetransmitterende udstyr ved brændstofdepoter, kemiske fabrikker eller andre steder, hvor der kan være eksplosionsfare.
For din sikkerhed
7
Trafiksikkerhed
Mobilt udstyr må på offentlig vej ikke benytte såkaldt ”beredskabsudstyr” til ved modtagelse af opkald at aktivere køretøjers horn eller lys.
• Installationsanvisninger for etablering af kredsløb som ovennævnte
må ikke vedlægges mobilt udstyr, og anvendelse af begreber som ”horn-relæ” er ikke tilladt. Det er tilladt at henvise til udgange, der kan give mulighed for styring af andre apparater.
• Brugervejledninger, som omtaler anvendelse af såkaldte
”beredskabsfunktioner”, skal indeholde følgende tekst: “Det er ikke tilladt at anvende såkaldt ”beredskabsudstyr” til at aktivere et køretøjs lys eller horn på offentlig vej.”
Det anbefales, at håndholdt mikrofon eller telefonhåndsæt ikke anvendes af føreren i et køretøj i bevægelse, undtagen i nødstilfælde.
Føreren bør kun tale ind i en stationær mikrofon, som er fastgjort ved eller hænger om førerens hals, og kun når dette ikke virker forstyrrende i forhold til førerens opmærksomhed på omgivende trafik.
Ikke-ioniserende stråling
Brugervejledninger for mobilt udstyr skal gøre opmærksom på følgende forhold, i forbindelse med Klasse 1-transmitteret udgangssignal (1 W) for GSM 1800-udstyr eller Klasse 2-transmitteret udgangssignal (8 W) for GSM 900-udstyr:
Som ved andet mobilt og radiobølgetransmitterende udstyr anbefales det, for at sikre udstyrets funktionalitet samt for den personlige sikkerhed, at ingen dele af menneskekroppen befinder sig for tæt på antennen i forbindelse med anvendelse af det mobile udstyr.
Brugsanvisninger for køretøjsmonteret udstyr skal indeholde følgende: for Klasse 1-transmitteret udgangssignal (1 W) for GSM 1800-udstyr og Klasse 2-transmitteret udgangssignal (8 W) for GSM 900-udstyr:
• Radiobølgeudstyret skal forbindes til antennen via et kabel, som ikke
udsender stråling (fx koaksialkabel).
• Antennen skal monteres i en position, så det sikres, at ingen dele af
menneskekroppen under normale omstændigheder befinder sig for tæt på antennen eller dele af denne, medmindre der mellem menneskekroppen og antennen befinder sig en mellemliggende metalskærm, fx et metalloft.
Information om eksponering for radiobølger og specifik absorberingsrate (SAR)
Mobiltelefonen er designet til at opfylde krav til applicerbare sikkerhedsforskrifter for eksponering for radiobølger. Sikkerhedsforskrifterne er baseret på videnskabelige parametre, som definerer grænseværdier, der sikrer den personlige sikkerhed for alle personer uafhængigt af alder og helbredstilstand.
• Sikkerhedsforskrifterne for eksponering for radiobølger er baseret på målingsstandarden for specifik absorberingsrate (SAR). Test i henhold til SAR-standarden anvender standardiserede metoder, hvor telefonen transmitterer stråling på det tilladte maksimalniveau for signalet inden for alle anvendte frekvensbåndbredder.
• SAR-niveauer kan afvige for forskellige telefonmodeller, selvom de alle er designet til at overholde de relevante forskrifter for eksponering for radiobølger.
• SAR-datainformation for indbyggere i lande/områder, som anvender de grænseværdier for SAR, der anbefales af den internationale kommission for beskyttelse mod ikke-ioniserende stråling, ICNIRP, på 2 W/kg gennemsnitligt ved ti (10) gram kropsvæv, fx EU, Japan, Brasilien og New Zealand:
• Den maksimale SAR-værdi for denne telefon ved brug omkring øret er 1.08 W/Kg (124 Ch, 914,8 Mhz) (10 g).
• SAR-datainformation for indbyggere i lande/områder, som anvender de grænseværdier for SAR, der anbefales af instituttet for stærk- og svagstrømsingeniører (IEEE), på 1,6 W/kg gennemsnitligt over et (1) gram kropsvæv (fx USA, Canada,
Australien og Taiwan).
8
For din sikkerhed
Oversigt
Telefonens dele
........................................................................
13
Telefonens front
.....................................................................
13
Telefonens bagside
..............................................................
14
Tastaturbeskrivelse
................................................................
15
Navigationstaster
...................................................................
16
Alfanumeriske taster
..............................................................
17
Displayinformation
Displayinformation
..................................................................
18
Displayikoner
........................................................................
18
Opstart
Installation
...............................................................................
19
Isætning af SIM-kort
...............................................................
19
Isætning af SIM-kort
...............................................................
19
Isæt batteriet
..........................................................................
20
Opladning af batteriet
............................................................
21
Frakobling af opladeren
.........................................................
21
Opringning og besvarelse af opkald
......................................
22
Ring op
..................................................................................
22
Internationale opkald
.............................................................
22
Ring op via telefonbogen
......................................................
22
Ekstrafunktioner
Menuen Under samtale
............................................................
23
Under samtale
......................................................................
23
Flere parter eller Konferenceopkald
......................................
25
9
Indhold
Adgangskoder
..........................................................................
28
PIN-kode (4 til 8 tal)
..............................................................
28
PIN2-kode (4 til 8 tal)
.............................................................
28
PUK-kode (4 til 8 tal)
.............................................................
28
PUK2-kode (4 til 8 tal)
............................................................
28
Sikkerhedskode (4 til 8 tal)
....................................................
28
Menubeskrivelse
Menustruktur
............................................................................
29
Meddelelser [Menu 1]
.............................................................
31
Skriv SMS [Menu 1-1]
.............................................................
31
Skriv multimediemeddelelse [Menu 1-2]
................................
34
Indbakke [Menu 1-3]
...............................................................
38
Udbakke [Menu 1-4]
...............................................................
39
Talemeddelelse [Menu 1-5]
..................................................
41
Infotjeneste [Menu 1-6]
..........................................................
42
Skabeloner [Menu 1-7]
..........................................................
44
Indstillinger [Menu 1-8]
...........................................................
44
Opkaldsreg. [Menu 2]
...............................................................46
Ubesvarede opkald [Menu 2-1]
..............................................
46
Modtagne opkald [Menu 2-2]
.................................................
46
Kaldte numre [Menu 2-3]
.......................................................
46
Alle taleopkald [Menu 2-4]
......................................................46
Slet nylige opkald [Menu 2-5]
................................................
46
Opkaldstakst [Menu 2-6]
.......................................................
46
GPRS-info [Menu 2-7]
............................................................
49
10
Indhold
Profiler [Menu 3]
.......................................................................
50
Kun vibration [Menu 3-1]
........................................................
50
Stille [Menu 3-2]
.....................................................................
50
Generelt [Menu 3-3]
..............................................................
50
Højt [Menu 3-4]
.....................................................................
50
Hovedsæt [Menu 3-5]
............................................................
50
Bil [Menu 3-6]
........................................................................
50
Indstillinger [Menu 4]
...............................................................
53
Alarm [Menu 4-1]
...................................................................
53
Dato og tid [Menu 4-2]
...........................................................
53
Telefoninds. [Menu 4-3]
.........................................................
54
Opkaldsindstill. [Menu 4-4]
.....................................................
55
Sikkerheds-indstill. [Menu 4-5]
...............................................
60
Netindstill. [Menu 4-6]
............................................................
62
Nulstil indst. [Menu 4-7]
.........................................................
63
Kalender [Menu 5]
...................................................................
64
Kalender [Menu 5-1]
..............................................................
64
Telefonbog [Menu 5-2]
...........................................................
66
Sjov & værktøj [Menu 6]
.........................................................
72
Spil [Menu 6-1]
.......................................................................
72
Min mappe [Menu 6-2]
...........................................................
72
Melodi-komponist [Menu 6-3]
.................................................
73
Lommeregner [Menu 6-4]
......................................................
74
Enhedskonvertering [Menu 6-5]
..............................................
74
Verdenstid [Menu 6-6]
............................................................
74
Diktafon [Menu 6-7]
................................................................
75
Infrarød [Menu 6-8]
................................................................
75
11
12
Internet [Menu 7]
.....................................................................
76
Hjem [Menu 7-1]
....................................................................
76
Bogmærker [Menu 7-2]
.........................................................
76
Push-meddelelser [Menu 7-3]
...............................................
76
Profiler [Menu 7-4]
.................................................................
77
Gå til URL [Menu 7-5]
.............................................................
80
Cache-indst. [Menu 7-6]
.........................................................
80
Sikkerhedscertificering [Menu 7-7]
.........................................
80
Nulstil profiler [Menu 7-8]
.......................................................
80
Browser-version [Menu 7-9]
..................................................
80
Browser-menu
.........................................................................
81
Java [Menu 8]
..........................................................................
82
Applikationer [Menu 8-1]
.......................................................
82
Download [Menu 8-2]
............................................................
82
Hukommelses-status [Menu 8-3]
...........................................
82
Tilbehør
.....................................................................................
83
Vedligeholdelse
.......................................................................
84
Tekniske data
..........................................................................
86
Indhold
Oversigt
13
Telefonens dele
Telefonens front
Højttaler
Display
Blød venstretast
Op/ned-navigationstast
Stemmememo-tast
Bekræft
Send
Vibration
Stjerne
Blød højretast Afslut/tænd
Ryd/Afbryd
Numeriske
taster Firkant Mikrofon
Meddelelsestast
Navigationstaster
Telefonens dele
Oversigt
14
Telefonens bagside
Batteri
SIM-kortplads
Batterilås
Hul til håndsnor
Kabelindgang/ Indgang til batterioplader/ Indgang til håndfrit bilmonteringssæt
Oversigt
15
Nedenfor ses telefonens taster:
Tastaturbeskrivelse
Tast beskrivelse
Blød venstretast/blød højretast
Disse taster udfører de funktioner, som står skrevet på displayet umiddelbart oven over tasterne.
Vibration
Du kan aktivere vibrationsfunktionen direkte ved at holde denne tast nede.
Meddelelsestast
Du kan gå direkte til menuen Meddelelser (Indbakke, Telefonsvarer, Push-meddelelser, Kalender eller Vækkeur) uden at bladre.
Navigationstaster
Anvendes til at bladre gennem navne, telefonnumre, menuer eller indstillinger.
WAP-hurtigtast (= Bekræft)
Hvis du holder denne tast længe inde, får du direkte forbindelse til WAP.
Send
Du kan ringe op og besvare opkald med denne tast. Hvis du trykker på denne knap uden at indtaste et nummer, viser telefonen de senest kaldte, besvarede og ubesvarede numre.
Numeriske taster
Disse taster anvendes hovedsagelig, når man ringer op, mens telefonen står på standby, og når man ønsker at indtaste numre og bogstaver. Når nedenstående taster holdes længe inde:
anvendes 1 til opkald til din telefonsvarer.
anvendes 0 til internationale opkald.
anvendes tasterne 2 til 9 til lynopkald.
AFSLUT/TÆND
Anvendes til afslutning eller afvisning af opkald. Tasten bruges også til at tænde telefonen med, ved at den holdes inde i nogle sekunder.
Du kan slette tegn og gå tilbage i menuen med denne tast.
Tastaturbeskrivelse
0
S
L R
9
E
C
~
Tastaturbeskrivelse
Oversigt
16
Tast beskrivelse
Op/ned-navigationstast
Når klappen er åben, kan du regulere lydstyrken for tastaturet, når telefonen står på standby, og under samtale kan du regulere samtalelydstyrken. Hvis klappen er lukket trykkes op/ned-navigationstasten ind én gang, så baggrundslyset tændes. Tryk én gang mere, hvis du ønsker, at dags dato vises i standby-modus.
Udvendig hurtigtast
Når klappen er lukket, holdes tasten nede for at aktivere telefonen.
Du kan trykke på denne tast for at afvise et opkald.
Når klappen er åben, kan du optage stemmememo i standby-modus.
Navigationstaster
Oversigt
17
Alfanumeriske taster
Hver tast kan anvendes til flere symboler. De ses i nedenstående skema:
Tastatur beskrivelse
1
. , / ? ! - : ' " 1
2 A B C 2 Ä À Á Â Ã Å Æ Ç a b c ä à á â ã å æ ç
3 D E F 3 Ë È É Ê d e f ë è é ê
4 G H I 4 | Ï Ì Í Î ˝ g h i ı ï ì í î ©
5 J K L 5 j k l
6 M N O 6 Ñ Ö Ø Ò Ó Ô Õ Œ m n o ñ ö ø ò ó ô õ œ
7 P Q R S 7 ß p q r s ß
8 T U V Ü Ù Ú Û t u v 8 ü ù ú û
9 W X Y Z w x y z 9
0 [mellemrumstast] 0
Displayinformation
Displayinformation
18
Displayet viser flere ikoner. De ses i nedenstående skema:
Displayikoner
Ikon beskrivelse
Angiver netsignalets styrke.
Opkald er gået igennem.
Du kan anvende GPRS.
Angiver at du benytter en roaming-tjeneste.
Linje 1/2 bruges til udgående opkald – hvis dit abonnement inkluderer to telefonlinjer.
Vækkeuret er stillet og aktiveret.
Angiver batteriets status.
Du har modtaget en tekstmeddelelse.
Du har modtaget en talemeddelelse.
Du har modtaget en push-meddelelse.
Du kan se din kalender.
Alle lydsignaler er slået fra.
Normal menuprofil.
Høj menuprofil.
Lydløs menuprofil.
Menuprofil for håndfrit sæt.
Menuprofil for bil.
Du kan viderestille et opkald.
Opstart
19
Installation
1. Isætning af SIM-kort
Find SIM-kortpladsen på telefonens bagside. Følg nedenstående anvisning for isætning af SIM-kort:
1. Fjern batteriet, hvis det sidder på.
2. Skub SIM-kortet ind på plads under
de sølvfarvede holdere med guldstikkene nedad og det afskårne hjørne mod højre.
2. Isætning af SIM-kort
Følg nedenstående anvisning for isætning af SIM-kort.
1. Fjern batteriet, hvis det sidder i.
2. Fjern SIM-kortet fra kortpladsen.
Bemærk
• Afmontering af batteriet, mens telefonen er tændt, kan forårsage funktionssvigt.
• Sim-kortets metalstik kan nemt ødelægges af ridser. Vær forsigtig, når du håndterer og installerer SIM­kortet, så det ikke beskadiges Følg instruktionerne, som fulgte SIM-kortet.
Installation
Opstart
20
3. Isæt batteriet
1. Skub benene i bunden af batteriet
ind i holderne.
2. Skub derefter batteriet på plads.
4. Opladning af batteriet
Batteriet skal sættes i, før opladeren tilsluttes.
1. Med pilen vendt opad, som vist på
billedet, skubbes opladerstikket på plads i indgangen i bunden af telefonen.
2. Tilslut den anden ende af opladeren
til en stikkontakt. Brug kun den medfølgende oplader.
Opstart
21
5. Frakobling af opladeren
Fjern opladeren fra telefonen ved at trykke på knapperne på siden af stikket som vist på billedet.
Advarsel
• Tving ikke opladeren på plads, da du risikerer at ødelægge telefonen og/eller opladeren.
Bemærk
• Batteriet, som blev leveret sammen med telefonen, skal være helt opladet, før det tages i brug.
• Fjern aldrig batteriet eller SIM-kortet, mens du oplader.
• Søjlerne i batteriikonet holder op med at bevæge sig, når batteriet er fuldt opladet.
• Når telefonen netop er begyndt at lade op, og når man frakobler opladeren fra telefonen, blinker baggrundslyset rødt/grønt.
• Når telefonen er fuldt opladet, blinker den grønt. Bemærk at i sådanne tilfælde kan telefonen behøve længere opladningstid, før “Oplader” vises i displayet.
• Opladningstiden afhænger af opladeren og batteriet.
Bemærk
Hvis batteriet ikke lader op:
• Skal du slukke for telefonen.
• Kontrollere at batteriet sidder korrekt.
Opstart
22
Ring op
1. Indtast telefonnummer inklusive områdekode. Hvis du ønsker at
slette et tal, tryk C.
2. Tryk S for at ringe nummeret op.
3. Tryk E for at afslutte opkaldet.
Internationale opkald
1. tryk på 0 tasten og hold den inde for det internationale forvalg.
“+” tegn erstatter muligvis den internationale kode.
2. Indtast landekode, områdekode og telefonnummer.
3. Tryk S.
Ring op via telefonbogen
1. Tryk > [Navn] i standby-modus.
2. Når menuen vises, vælger du Søg ved at trykke < [OK].
3. Hvis du finder, det du søger ved søgning på navn eller nummer,
tryk da S for at ringe op.
Opringning og besvarelse af opkald
Ekstrafunktioner
23
Menuen i telefonens display under en samtale er forskellig fra den normale hovedmenu, som du har adgang til i standby-modus. Valgmulighederne under samtale beskrives her:
1 Under samtale
1-1 Parkering af samtale
Tryk på S [Send], hvis du ønsker at parkere en samtale, hvad enten du har ringet op eller besvaret et opkald. Når en samtale er parkeret, trykkes S [Send] for at genoptage samtalen.
1-2 Sådan foretages et andet opkald
Du kan få et opkaldsnummer fra telefonbogen, hvis du ønsker at foretage et andet opkald. Tryk > [Navn] og vælg Søg. For under samtale at gemme nummeret på personen, som har ringet dig op, trykkes > [Navn] og derefter vælges Tilføj ny.
1-3 Skift mellem to samtaler
For at skifte mellem to samtaler vælges < [Valg]-tasten, derefter vælges Skift eller trykkes S [Send]. Du kan skifte mellem to samtaler ved at trykke på op/ned-navigationstasterne. Hvis du ønsker at afslutte én af to samtaler, vælges den samtale, du ønsker at afslutte, og derefter trykkes E [Afslut].
Menuen Under samtale
Menuen Under samtale
Ekstrafunktioner
24
1-4 Besvarelse af indgående opkald
For at besvare et indgående opkald, trykkesS [Send]. Telefonen kan også informere dig om et indgående opkald, mens
du taler i telefonen. Du hører en tone, og displayet viser, at et andet opkald venter. Denne funktion kaldes Ventende opkald og er kun tilgængelig, hvis den understøttes af dit net. For nærmere oplysninger om hvordan du aktiverer og deaktiverer funktionen, se Ventende opkald [Menu 4-4-4].
Hvis Ventende opkald er slået til, kan du parkere det første opkald og besvare det andet ved at trykke S [Send] eller ved at vælge < [Svar] og derefter Parker & Svar.
Du kan afslutte den aktuelle samtale og besvare det ventende opkald ved at vælge < [Menu] og derefter Afslut og Svar.
1-5 Afvisning af et indgående opkald
Når du ikke taler i telefonen, kan du afvise et indgående opkald uden at besvare det ved blot at trykke E [Afslut] eller , når klappen er lukket, ved at trykke på den udvendige hurtigtast.
Hvis du taler i telefonen, kan du afvise et indgående opkald ved at trykke < [Menu] og vælge Flere parter/Afvis eller ved at trykke E [Afslut].
1-6 Slå mikrofonen fra
Du kan slå mikrofonen fra under en samtale ved at trykke < [Valg] og derefter vælge Tavs. Telefonens mikrofon kan slås til igen ved at trykke < [Aktiver lyd].
Når mikrofonen er slået fra, kan personen, du taler med, ikke høre dig, men du kan stadig høre vedkommende.
Ekstrafunktioner
25
1-7 Aktivering af DTMF-toner under en samtale
For at aktivere DTMF-toner under en samtale, fx for at telefonen skal kunne fungere med automatisk omstilling, vælges < [Valg] og derefter DTMF til. DTMF-toner kan slås fra på samme måde.
1-8 Opkald til Meddelelser og SIM Tool kit
Hovedmenuerne for Meddelelser og SIM Tool kit kan nås via menuen Under samtale ved at vælge < [Valg]. SIM Tool kit­menuen vises kun, hvis telefonens SIM-kort understøtter SIM Tool kit-tjenester.
2 Flere parter eller Konferenceopkald
Tjenesterne Flere parter eller Konferenceopkald giver dig mulighed for at tale med flere personer samtidig, hvis din udbyder understøtter denne funktion.
En samtale mellem flere parter kan kun lade sig gøre, når du har én samtale igennem samt et ventende opkald, og besvarer begge opkald. Når en samtale mellem flere parter er etableret, kan flere opkald sluttes til, kobles fra eller separeres (så de kun har forbindelse til dig, ikke til de andre parter i samtalen) af den person, som har etableret samtalen. Disse valgmuligheder er tilgængelige via menuen Under samtale, og en oversigt over dem findes i denne sektion.
Højst 5 personer kan deltage i en samtale mellem flere parter. Kun personen, som har etableret en flerpartssamtale, kan styre opkaldet og tilføje nye opkald.
2-1 Sådan foretages et andet opkald
Du kan foretage et andet opkald, mens du allerede taler i telefonen. For at gøre dette skal du indtaste det andet nummer og trykke S [Send]. Når det andet opkald besvares, parkeres det det første opkald automatisk. Du kan skifte mellem opkald ved at trykke på < [Valg] og derefter på Skift.
2-2 Etablering af en flerpartssamtale
Du kan tilslutte et parkeret opkald til et aktivt opkald, og dermed etablere en flerepartssamtale ved at trykke <[Valg] og derefter
Flere parter/tilslut alle.
2-3 Parkeret flerpartssamtale
For at parkere en flerpartssamtale trykkes <[Valg] og derefter
Flere parter/Parker alle.
2-4 Genoptagelse af parkeret flerpartsopkald
For at genoptage en parkeret flerpartessamtale trykkes <[Valg] og derefter Flere parter/Deltag alle.
2-5 Tilføjelse af flere opkald til flerpartssamtalen
For at tilslutte et aktivt opkald til en parkeret flerpartssamtale trykkes
<[Valg] og derefter Flere parter/Tilslut alle.
2-6 Vis deltagere i en flerpartssamtale
For at bladre gennem numrene på deltagerne i en flerpartssamtale på telefonens display, tryk på tasterne Dog U.
Ekstrafunktioner
26
Menuen Under samtale
Ekstrafunktioner
27
2-7 Parker én deltager i en flerpartssamtale
Hvis du ønsker at parkere én deltager i samtalen (deltageren hvis nummer vises på displayet) trykkes på <[Valg] og derefter på
Flere parter/Ekskluder.
2-8 En privat samtale i en flerpartssamtale
Hvis du ønsker at føre en privat samtale med én deltager under en flerpartssamtale, findes nummeret på personen frem på displayet og derefter trykkes <[Valg] og Flere parter/Privat, hvorved alle de andre opkald parkeres.
2-9 Afslutning af en flerpartssamtale
Den person, hvis nummer vises på displayet, kan frakobles ved tryk på E[Afslut]. For at afslutte en flerpartssamtale trykkes <[Valg] og derefter vælges Flere parter/Afslut flerpartssamtale. For at afslutte alle aktive og parkerede opkald vælges <[Valg] og derefter
Flere parter/Afslut alle.
Ekstrafunktioner
28
Du kan benytte adgangskoderne beskrevet i denne sektion, for at undgå uautoriseret brug af telefonen. Adgangskoderne (undtagen PUK og PUK2-koderne) kan redigeres ved brug af [Menu 4-5-5].
PIN-kode (4 til 8 tal)
PIN-koden (Personal Identification Nummer) beskytter dit SIM-kort mod uautoriseret brug. PIN-koden leveres normalt sammen med SIM-kortet. Når PIN-kodeanmodningen står på Aktiver, vil din telefon anmode om PIN-kode, hver gang du tænder den. Modsat, når PIN-kodeanmodningen står på Deaktiver, vil telefonen skabe forbindelse til nettet direkte uden PIN-kode.
PIN2-kode (4 til 8 tal)
PIN2-koden, som leveres med visse SIM-kort, er nødvendig for adgang til visse funktioner, som fx oplysning om opkaldspris og fast opkaldsnummer. Disse funktioner er kun tilgængelige, hvis de understøttes af dit SIM-kort.
PUK-kode (4 til 8 tal)
PUK-koden (PIN Unblocking Key) er nødvendig for at ændre en spærret PIN-kode. PUK-koden følger med visse SIM-kort. Hvis ikke, så kontakt din lokale serviceleverandør for at få koden. Kontakt også din serviceleverandør, hvis du mister koden.
PUK2-kode (4 til 8 tal)
PUK2-koden, som leveres med visse SIM-kort, er nødvendig for at ændre en spærret PIN2-kode. Kontakt din serviceleverandør, hvis du mister koden.
Sikkerhedskode (4 til 8 tal)
Sikkerhedskoden beskytter dig mod uautoriseret brug af din telefon. Den leveres normalt sammen med telefonen. Koden er nødvendig for at slette alle telefonindtastninger og for at aktivere menuen “Gendan fabriksindstillinger”. Standardnummeret er “0000”.
Adgangskoder
Menubeskrivelse
29
Menustruktur
1 Meddelelser
1 Skriv SMS 2
Skriv multimediemeddelelse 3 Indbakke 4 Udbakke 5 Talemeddelelse 6 Infotjeneste 7 Skabeloner 8 Indstillinger
2 Opkaldsreg.
1 Ubesvarede opkald 2 Modtagne opkald 3 Kaldte numre 4 Alle taleopkald 5 Slet nylige opkald 6 Opkaldstakst 7 GPRS-info
3 Profiler
1 Kun vibration 2 Stille 3 Generelt 4 Højt 5 Hovedsæt 6 Bil
4 Indstillinger
1 Alarm 2 Dato og tid 3 Telefoninds. 4 Opkaldsindstill. 5 Sikkerheds-indstill. 6 Netindstill. 7 Nulstil indst.
5 Kalender
1 Kalender 2 Telefonbog
Loading...
+ 235 hidden pages